|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  15.08.2016, 19:46 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 30.10.2015 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 78 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|  Suncokreti ritam 

Koji ritam ide za ovu pesmu od Lukasa, probao sam orjental nije los, ali nije original, neki predlog?
		 | 
|   |   | 
|  16.08.2016, 00:47 | #2 | 
| Odomaćeni član |   

mozes LOCK tempo, prvo orjental strofu, pa rock refren. mozes disko iste brizne sa rifovima, ma more kombinacija 
				__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio branoy za ovaj koristan post: |  tebra (16.08.2016) | 
|  16.08.2016, 21:17 | #3 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

Ja ovo sviram na begin haha
		 | 
|   |   | 
|  17.08.2016, 16:22 | #4 | 
| Odomaćeni član |   

hahaha jbt pa sa begini nema energije, refren treba da gruva ko rok, a strofa laganica,  al uvek kazem izbor je raznovrstan, bitna je samo brzina tempo 
				__________________ Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) | 
|   |   | 
|  18.08.2016, 01:32 | #5 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

Da ali onaj begin sto ima 4 varijaciju onako malo drugaciju od ostalih, sa distorzijom i to
		 | 
|   |   | 
|  18.08.2016, 03:31 | #6 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 01.09.2009 Mjesto: Nis 
				 Downloads: 494 Uploads: 4 Rekao HVALA: 14 

Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova

Instrumenti: Roland E-A7 Interesi: Medicina, muzika  |   

Ako vec ne bi kucao namenski, osim ovih predloga mozda moze da posluzi ritam za koprivu/mustuluk kojih ima skoro u svakom setu
		 | 
|   |   | 
|  18.08.2016, 22:59 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

pa dobro, kazem bitna je brzina, sad ko hoce zescu energiju onako ko nece laganica. znam moze ritam stil begin od donna ares to mi nije trebalo,. i mustuluk moze i to sam mu hteo reci ali nema neke energije 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |