|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  24.06.2008, 01:10 | #1 | 
| Kao kod kuće |  Dali je moguce pronaci??? 

Pozdrav kolege. Dali postoji neki sajt ili nesto slicno gde bi mogao da skinem samo vokal od neke pesme?  Znaci studijski snimak Vokala bez instrumenata. | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 01:14 | #2 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  ... 

mislis original od pjevaca,njegov studijski snimak ili nekog amatera sto je pjevo onako nasuho???

__________________ NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 01:25 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Mislim na original,jedan kolega mi je rekao da ima ali ja cisto sumnjam.
		 | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 01:28 | #4 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  ... 

vjerujem i ja da ima,ali nevjerujem da ima po netu... matrica imas za skinit po pjevacevim homepage znaci obrnuto,sa mjuzom i pratecim glasovima,bez originalnog glasa. ali to sto trazis jos nikad nisam naso 
				__________________ NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 01:42 | #5 | 
| Godfather |   

Eeee, ja to trazim odavno, poshto mi treba za remixe... Teshko se do takvih stvari dolazi...   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 02:02 | #6 | 
| Kao kod kuće |   

I meni treba upravo zbog Remixa.
		 | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 03:11 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

Gde mogu nac studiske matrice?
		 | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 08:52 | #8 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Na nekim dvd kompilacijama sto izdaje Pink imate i neke matrice-karaoke original, ali to su sve neki stariji hitovi...Cu pitam drugara u BG on je negde kupovao-legalno i hmmmm...  stop kradji | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 13:11 | #9 | 
| Ovaj baš voli da kuca |  .... 

ubacis u google matrice i ime pjevaca i naces nesto ovdje nemas puno,malo sice nesto i sinoc,ili jutros sam postavio dva posta o ovome,sada nema nijednog,,, pa sad neznam jeli sam ja postavio gdje treba,ili je izbrisano zbog linka??? 
				__________________ NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (24.06.2008 u 13:16 sati) Razlog: ....... | 
|   |   | 
|  24.06.2008, 20:47 | #10 | 
| Godfather |   

Zbog 2 linka, ali imao si srece da sam dobre volje, pa si ostao bez opomene. A i pokushao si da pomognesh...  Msm, kao da 1000x nije recheno da forum nije mesto za linkove...   
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dali, moguce, pronaci | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |