|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  07.12.2008, 23:22 | #1 | 
| Vredan član društva |  sta moze to da bude pa50 

pozz,danas sam nesto testiro ,kad ubacujem sa vise disketa pojedine ritmove po user i ugasim pa 50 i upalim ga opet onda mi se desi da ritam pise unutra ali mi se posjavi style selected filed,a kad ubacim ceo set unutra  i u gasim pa50i u palim sve je ok,dali je do ritmova koji ubacujem unutra nisu ok ili nesto je drugo posredu,uradio sam novi os ista stvar se desava sa tim ritmovima.hvala svima na pomoc
		 | 
|   |   | 
|  08.12.2008, 00:12 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.05.2008 Mjesto: Preko sedam mora 
				 Downloads: 1025 Uploads: 5 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

saki druze bio si i prije postavio nesto slicno problem, a isto smo pricali preko pp. objasni nam kako si snimio ritmove u user!
		 | 
|   |   | 
|  08.12.2008, 05:25 | #3 | 
| Vredan član društva |   

onaj postupak kako si mi ti napiso,nista posebno preko record mode itd.zato se celo vreme cudim kad ubacim neki set unutra sve je ok a kad idem iz razlicite diskte da ubacim razlicite ritmove posebno desava se greska da nece lepo da za pamti u pa50,stvarno ovo je cudan problem koji ja imam.
		 | 
|   |   | 
|  08.12.2008, 11:00 | #4 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 02.06.2008 Mjesto: HR 
				 Downloads: 1690 Uploads: 11 Rekao HVALA: 26 

Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova

Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2  |   

pozz. probaj taj ritam prekonvertirat bas za pa 60 , ili je neispravan ritam .mislim neispravno konvertovan, ja sam to imao i rjesio, kad to izbaci znaci trazi nesto mu fali u ritmu,pogotovo ako je iz pa80 ,ako je koristio sempl ili slicno ,onda trazi.probaj......konvertirat jedan ritam pa ga ubaci i vidi ,ajd pa javi sta je na stvari.   
				__________________ Korg Pa5x & Yamaha Genos2 ,Ketron Event    | 
|   |   | 
|  13.12.2008, 14:06 | #5 | 
| Vredan član društva |   

samo da se zahavlim svima na pomoc,konacno sam resio problem uradio sam erase flash memorije i sve radi kako treba.
		 | 
|   |   | 
|  13.12.2008, 14:27 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.05.2008 Mjesto: Preko sedam mora 
				 Downloads: 1025 Uploads: 5 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

super. sad se vise neces muciti   | 
|   |   | 
|  13.12.2008, 14:41 | #7 | 
| Vredan član društva |   

bas tako.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| bude, moze, pa50, sta | 
| Alati tema | |