|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  28.11.2006, 18:05 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |  korg triton le 

Ljudi gdije bih mogao nabaviti software za triton le. hvala unaprijed!!!!!!! | 
|   |   | 
|  28.11.2006, 22:02 | #2 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 19.02.2006 Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci Godina: 55 
				 Downloads: 921 Uploads: 5 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova

Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le  |   | 
|   |   | 
|  28.11.2006, 22:18 | #3 | 
| Stvarno kod kuće |   

GAGO jarane,jel ovaj program kompatibilan sa Korg Triton Classic?...Nadam se da si počeo da sređivaš svoj Pa800...Sve najbolje legendo,ljudi ovo je duša od čovjeka-kad bi neki bili bar pola kao Gago...Pozdrav !

__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  29.11.2006, 10:02 | #4 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 31.03.2006 
				 Downloads: 138 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Ja sam osobno imao malo neobičnih iskustava s tim programom. No ne mora bit da će i neko drugi imati problema. Imam Extrema i uređivao sam si programske banke N i E za „svoje“ potrebe, dok sam ostale ostavio netaknute. Nakon što sam si posložio sve kako sam htio, dogodilo se to da kad sam učitao taj PCG, većina programa i kombinacija su se „raštimali“. Neki nisu radili ili su zvučali u neku ruku najmanje čudno. Što je najčudnije, raštimali su se svi ostali, dok su banke N i E radile bez problema. Problem sam riješio tako da sam te banke resetirao na tvorničke (koje ionako nisam mijenjao). Eto možda nekom pomogne.
		 | 
|   |   | 
|  29.11.2006, 18:27 | #5 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 30.12.2005 Mjesto: Sl.Brod Godina: 37 
				 Downloads: 803 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova

Instrumenti: KORG PA4X Interesi: Sviranje  |   

Kolege puno vam hvala ako ista zatrebate javite ucinit cu sve sto mi je moci!!!!      | 
|   |   | 
|  01.12.2006, 14:17 | #6 | 
| Šerif Registrovan/a dana: 28.04.2005 Mjesto: HR Godina: 54 
				 Downloads: 986 Uploads: 21 Rekao HVALA: 10 

Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova

Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona Interesi: Samo muzika i uvijek muzika  |   

Potraži na net-u program LeLibby. On ti je među najboljima za konverziju i rad s bojama. Ako ga ne nađeš, pošalji mi e-mail na private pa ću ti poslati ZIP, a imam i nešto dobrih samplova, samo morat ćeš ih sam prebaciti na flash karticu. Pozdrav | 
|   |   | 
|  01.12.2006, 14:19 | #7 | 
| Otac nacije |   

taj program ima i na Download Centru mislim da je postavljen pod razno!

__________________ --------------------------------- PRIDRZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU www.yu-midi.com | 
|   |   | 
|  01.12.2006, 14:42 | #8 | 
| Šerif Registrovan/a dana: 28.04.2005 Mjesto: HR Godina: 54 
				 Downloads: 986 Uploads: 21 Rekao HVALA: 10 

Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova

Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona Interesi: Samo muzika i uvijek muzika  |   

@ Yu-midi Sorry stari, nisam vidio. Inaće program je totalno besplatan. i nije kompliciran, samo vučeš mišem i slažeš što ti treba. Nego imam jedno informatičko pitanje. Na stranicama Diesel benda sam downloadao free program za editiranje Rolanda Xp-a. I sad kad ga upucam u Pc (HP) kaže mi nakon instalacije i startanja da ne može naći VBRUN300.DLL i ne pokreće se. Znam da se radi o nekom Visual Basic driveru, no nije mi jasno kako drugi muzički programi pravljeni u Visual basicu rade i bez njega  : Dali da mu taj VBRUN300.DLL puknem u SYSTEM directori ili gdje da ga pokrenem ? | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| korg, triton | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |