|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  20.12.2006, 18:49 | #1 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |  Pomoc, kako skidati stvari sa ove stranice 

Clan sam, ali nikako da skinem ista, pojavi se X preko Download dugmeta. Do cega je stvar? | 
|   | 
|  20.12.2006, 18:58 | #2 | 
| Otac nacije |   

Potrebno je da se i na Download Centru registrujes,i kada se registrujes dobices Email da aktiviras Korisnicki nalog.

__________________ --------------------------------- PRIDRZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU www.yu-midi.com | 
|   |   | 
|  21.12.2006, 13:09 | #3 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Dobio sam mail i aktivirao se, ali nista! Nisam pokusavao da skidam na Super Clan nego obicni download. | 
|   | 
|  21.12.2006, 13:54 | #4 | 
| Otac nacije |   

Nisi aktivirao bar koliko vodim po podacima. Probaj sada ! 
				__________________ --------------------------------- PRIDRZAVAJTE SE PRAVILA NA FORUMU www.yu-midi.com | 
|   |   | 
|  21.12.2006, 14:02 | #5 | 
| Gost 

Dobio sam mail da passwordom i nickom. Onda sam ponovo pokusao i kliknuo na Download centar i registrovao se. Ovoga puta je pisalo da ce mi doci podaci na mail. To je bilo prije 30 minuta, nista mi na mail nije stiglo. | 
|   | 
|  21.12.2006, 14:26 | #6 | 
| Otac nacije |   

ma nista sada se samo ulogujes na download centar posto sam ja aktivirao account!

|   |   | 
|  21.12.2006, 14:39 | #7 | 
| Gost 

To majstore, velika hvala! :wink:
		 | 
|   | 
|  21.12.2006, 14:43 | #8 | 
| Otac nacije |   

pajo pajo sta mi radis     
|   |   | 
|  27.08.2010, 14:30 | #9 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 20.08.2010 Mjesto: Budinščina Godina: 32 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Harmonika Interesi: sviranje i rastavljanje računala  |   

pozz...ja imam isti taj problem..neznam kako da skinem neke stvari sa sajta..??..nov sam ovdje..
		 | 
|   |   | 
|  27.08.2010, 14:44 | #10 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 10.07.2009 Mjesto: BiH Godina: 38 
				 Downloads: 1138 Uploads: 13 Rekao HVALA: 4 

Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova

Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass... Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika  |   

Download  je  moguc  samo kada  se  ispuni odredjeni broj  postova  a to je  25.

__________________ | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| kako, ove, pomoc, skidati, stranice, stvari | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |