|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2008
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozzz imam gw8 sa novim os, nemogu nikako naci kako snimit ,promjenim bas gitaru u ritmu, i stisnem write i perfomance i enter snimi,ali ne ostane ta bas gitara nego vrati mi staru,ako neko zna hvala puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Moras prvo da snimis ritam sa tom promenom,jer performansa ne pamti izbor boja za aranger vec samo za solo.Znaci write Style pa posle izaberes taj ritam i snimis u tu performansu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2008
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
evo ga radi,svaka cast ,daj mi molim te reci jos samo to, kad upalim split stavim strings kako da mi svira sam kao hold ono da nemoram skroz ruku drzat,to bi trebalo moci,ali trazim vec cjeli dan i nista. i hvala puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Uzalud trazis ta funkcija ne postoji u ovom arangeru,bas sam sad potrazio i nisam nasao.Mozes da simuliras nesto slicno tako sto ukljucis split,odaberes neki strings za levu ruku pa onda u glavnom meniju preformanse tone edit,pa pogledaj za lower release stavi da bude +nesto,recimo +20 ali vodi racuna da ne preteras da se ne bi mesali akordi i postavi dinamiku da bude sto manja naravno ne preteruj.
Nadam se da sam ti pomogao! Pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|