Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Pokaži Rezultat Ankete: Koji aranzer je najbolja opcija uz TR-a ?
Korg P80 23 51,11%
Roland VA7 11 24,44%
Novi Korg PA50sd 2 4,44%
Roland EM2000 4 8,89%
Yamaha PSR3000 9 20,00%
Glasanje sa više izbora Glasač: 45. U ovoj Anketi ne možete više glasati

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 10.01.2010, 14:41   #61
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja bih ti preporucio ovu moju yamahu sto ja koristim, psr s700, novija je sprava, strasno je dobra zbog usb stick-a (kao i psr 3000) samo je jeftinija od psr 3000 bilo da li je nova ili polovna. Ritam sekcija joj izlazi super, i plus sa tritonovim solo bojama nema sta da se bojis, ne moras ni da vuces semplove za ritam, moze sama jako dobro da se sredi. Mislim da ju novu mozes naci vec za oko 900 e, a o polovnoj da ni ne pricam. A takodje kada bi se ne daj Boze desilo u svirci da ti zakaze tr, mozes komotno svirku sa njom izvuci do kraja. A o zabavnjacima necu ni da pricam, zna se kakva je yamaha za zabavnjake.
yamahapassion je offline  
Star 10.01.2010, 14:50   #62
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

nisam u zivotu pipnuo yamahu ali znam coveka koji je ima i mozda odem jos danas da cujem kako zvuci
Star 10.01.2010, 15:45   #63
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ljudi pa napravite rezervan set na koji nije podeseno da preko MIDI kabla svira semplove iz TRa, pa ako se ne daj boze TR pokvari, ucitas taj rezervan set i produzis svirku samo sa aranzerom.
I ne slazem se da je bezveze svirati sa ritam koj koristi semplove iz TRa. Sad svako ima razlicito mislenje al zasto bi svirao sa obicni bubanj kad mozes sa semplovan zivi bubanj.
Ace je offline  
Star 10.01.2010, 16:43   #64
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

u jbt ! Ja mislim da ste malo vi odlepili drugari, ima tema razradjenih na forumu kolko ocete a pa80 je ubedljivo rekorder svojevremeno u temama neki su usli u dusu masine, pa preko va7,76...em2000, g1000, psr 9xxx tyrosa...vi i dalje ko o cemu baba o ustipcima koji je bolji, koji je tezi, veci cvrsci..ne kapiram u cemu je frka? Covek baci kosku svi odma u raspravu i diskusiju kao da se prica o letecim tanjirima a ne o spravama koje su vec odavno demode pocev od VA serije pa preko PSR9000 pa do PA80, i zamolio bi modove da zakljucaju ovu temu jer odlazi u tri lepe i nema nikakvog smisla i dalje se ponavlja ista rasprava po ko zna koji put "ovo zaboravi, to je sranje...povezi midi kablom i povuci semplove i da te bog vidi.." tema nema smisao nikakav po meni. A vi vidite sta cete i kako cete.

Pozdrav !
RadeKOKI je offline  
Star 10.01.2010, 19:25   #65
Niikkola
Vredan član društva

Niikkola's Avatar

Registrovan/a dana: 15.08.2008
Mjesto: Philippines
Downloads: 768
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: DavidSwoniAJ
Interesi: DavidSwoniAJ
Niikkola befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Niikkola pošalji poruku preko ICQ messengera Niikkola pošalji poruku preko AIM messengera Niikkola pošalji poruku preko Yahoo! messengera Niikkola pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Postujem tudja misljenja, samo ne volim kada se neko javi i komentarise tudji post, a pri tom nije dobro protumacio sta je napisano, da ne skrecem sa teme, izvinjavam se, i dalje ostajem pri svom milsljenju, a decko ce sam odluciti sta mu najvise odgovara.
Niikkola je offline  
Star 10.01.2010, 20:22   #66
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

u cemu je fora ?? ne kapiram ?? izneo si sasvim logincno misljenje da covek mora da kupi samostalnu spravu, da nebi imao silnu zajebanciju sa midi kablovima rutiranjem...zezancijama...... e sad ne vidim da je neko nesto lose komentarisao posle tebe. E sad ako sam ja napisao da je tema bez veze i samo vodi ka rastezanju praznih prica po vec stoti put u cemu je tu sad nesto lose i stojim iza tog da je tema totalno bez veze napisana postoji na forumu pretrazivac ili na nemackom pise "suche" tu je mogao da potrazi sve sto ga interesuje i da se informise sve sto ga interesuje a korisnik je interneta i postoji GOOGLE i maicne stranice firmi gde ima u "legacy" sve o tim modelima. A pre svake kupovine covek bi trebao logicno da zna sta mu treba za posao i sta ce da zadovolji njegove kriterijume, ova vrsta kupovine iz "fotelje" reko mi ovaj onaj..to je to ..od tog nema nista pisi propalo, posle ce biti kukanja po forumu kako se presao...a covek je stavio prvo par modela do 900 eura i zavrsilo se na pa800..a u nekim temama i na kraju se zavrsi "kupi brate pa2 i car si"..tako da i dalje stojim da tema nevodi apsolutno nigde.

pozdrav !
RadeKOKI je offline  
Star 10.01.2010, 21:39   #67
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

nije iz fotelje,postavio sam temu da bi u njoj mogao da postavljam pitanja koja me konkretno interesuju,s obzirom da nisam probao vecinu navedenih klavijatura zato sad i 'smaram' u ovoj temi ,ovde su mi ljudi rekli da pogledam VA seriju i PSR sto ja ranije verovatno ne bih uradio,jer sam mislio da je to bzv.Danas sam npr isao da probam kod kolega PSR3000 i ne radi uopste lose cak ima i skroz simpaticne boje,ali ipak nije po mom ukusu skroz,radi ona skroz slatko i cisto ali je definitivno vise za zabavnjake tako da otpada.icicu ovih dana i VA7 da probam.jedino sto nemam gde da probam je EM2000 jel ona bolja ili losija od VA7?
Star 10.01.2010, 23:39   #68
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

EM2000 bi trebala da bude lošija od VA7 jer je za jednu generaciju starija,mada ja to ne bih rekao baš tako...VA serija je malo modernije uradjena ali da je bolja ne bih smeo da tvrdim,ima nekih inovacija ali ne toliko bitnih za svirku...

I da...poštovane Kolege zamoljavam vas da se u ovoj temi služite argumentima i činjenicama inače tema ode u LOCK...hvala

Star 11.01.2010, 15:47   #69
dado123
Vredan član društva

dado123's Avatar

Registrovan/a dana: 07.02.2008
Mjesto: vitez
Downloads: 1172
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijatura/gitara
Interesi: muzika!!!
dado123 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dado123 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

evo ija bi se nadovezao na temu pošto mimiki ima roland e50 kao i ja ja sam svoj prodao danas dolazi po njega momak,pa i meni treba savjet koji novi aranžer uzet,svirka je tipa svadbe,i ponekda neki restorančić i tako sl.hvala svima!!
dado123 je offline  
Star 11.01.2010, 18:49   #70
Sejox
Glas Razuma

Sejox's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
Sejox ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@dado123

Nemojte skretati sa ove teme.
Odgovor na vase pitanje potrazite u sekciji "Savjeti za kupovinu",u kojoj
ima mnogo napisanog o tome
.

Click for Sarajevo, Bosna i Hercegovina Forecast
Sejox je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije