|  | 
| 
 | ||||||
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  22.04.2010, 01:02 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.08.2008 Mjesto: HR Godina: 34 
				 Downloads: 242 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: Korg pa 800  |  Numeriranje stranica u wordu 

eov kolege imam jedan problem....koristim microsoft word 2010 i u njemu sam pisao svoj seminarski rad....medutim zaboravio sam odmah na pocetku numerirati stranice,...sad nakon sto cijeli tekst sam slozio i napravio kako treba, idem numerirat, a onda mi se cijeli tekst poremeti te tekst nije onakav kakvim sam ga ja napisao tj nije isti ono sto je prije bilo na jednoj strani pomjeri se na drugu i to...ima li mi spasa ili cu morati ispocetka

__________________ korg pa 800-the mean machine   Promijenjeno od Sejox (22.04.2010 u 01:19 sati) Razlog: Premjesteno iz Cekaonice. | 
|   |   | 
|  22.04.2010, 12:18 | #2 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Ako nisi micao onaj RULER, odnosno ravnala sa gornje i lijeve strane dokumenta, onda probaj njih pomaknut, malo prema gore,i malo prema dolje. Zapravo,kad otvoriš NEW dokument, on ti prikaže i sa gornje i sa donje strane na ravnalu bijeli dio. To je dio na kojem ti dozvoljava pisati. Ako uhvatiš sa mišem tu granicu bijelog i plavog dijela ravnala, držiš, i onda možeš micat tu granicu za pisanje. Kako sa strane, tako i gore i dolje | 
|   |   | 
|  22.04.2010, 17:54 | #3 | 
| Drugar foruma |   

Insert > Page numbers ! Izaberes svejedno, gore ili dole. Nece da se poremeti jer koliko ti rucno povecao stranicu on ostaje na mestu. Hoce ako ti sa kursorom ubacujes numerisanje u vec postojeci tekst. Ovako nece jer numerisanje ide van napisanog teksta koje word ostavlja za te svrhe. Ja imam Office 2003, mada je to sve isto. Posle izaberes poravnanje i izgled brojeva. 
				__________________  AndroidSrbija Forum Moderator Forum AndroidSrbija = Sve za vaš Android telefon | 
|   |   | 
|  22.04.2010, 22:09 | #4 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.08.2008 Mjesto: HR Godina: 34 
				 Downloads: 242 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: Korg pa 800  |   

da nasao sam.....ovo sa page nubmers....jer sam stavio margine na 2.5-2.5, i taj je prostor predviden za takve stvari, koliko sam ja shvatio...hvala vam na pomoci

__________________ korg pa 800-the mean machine   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |