|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
kako mislis preko scsi-boarda???
znam jedno samo,da je ushao u pesmu hehe i izvukao samo gitarsku improvizaciju??? znaci on moze i da izvuce naprimer glas ili bas-gitaru jel tako?? Znam danas kad ljudi snimaju da svaki instrument ima svoj kanal,e sad on je izvadio samo taj kanal,stvarno je extra.. svaka cast za edu... opet kazem,ne bi bilo loshe kad bi mi saznali kako se zove taj program... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Kabi
Aj pogledaj, ukoliko taj snimak nema neka reklama, sto Edo grand zna uobicajeno da postavi ..... postavi ga u temu. Ali samo ukoliko nema reklame za prodaja! Inace, i ja znam da to nije moguce, ne postoji takav program. Ko zna sta je Edo uradio, mozda je jednostavno odsvirano sa istu boju, a nije loop ??? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | kabi (06.12.2010) |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Toooo... nece da moze bez velike muke i jos veceg iskustva a i to nije garancija da ce i da uspije. Sve zavisi od polaznog materijala. Ima programcica koji se hvale na sva usta da izoluju pojedine instrumente iz miksa ali je rezultat uvijek nikakav. Rekoh da sve zavisi od polaznog materijala a to bukvalno znaci da ako je instrument koji treba izolovati negdje po strani u miksu ili ako ima dosta hala i eha onda odmah zaboravis. Ako je instrument u centru miksa a nije zamazan halom i ehom onda se moze probati, pa sta Bog da. Melodyne DNA Editor je jedan od programa koji ovo moze u odredjenim uslovima da uradi mada nije specijalizovan bas za ovo. Slijedeci je jedan debelo skup program koji se bavi analizom i restauracijom audio materijala i odstranjivanjem nezeljenih instrumenata ili signala a ime mu je Algorithmix reNOVAtor i trenutno je najmocniji reparing program koji se moze naci uopste. Dobar rezultat, opet u zavisnosti od materijala, moze dati i Emulator X3 sampler sa svojim Xtractorom koji je napravljen iskljucivo za izolovanje ili odstranjivanje instrumenata. Sve ostalo sto se moze naci i procitati po internetu je sala-vic. U sustini ne postoji program koji ovo moze da uradi bez mane i problema jer je kompletna audio tehnika jos daleko od takvog nivoa. Zeza je fizika, popi joj mozak, a vi ne dajte da vas niko laze i farba.
Promijenjeno od tranzit (05.12.2010 u 23:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma ja da mogu ja bih sve kompijutere zapalio i vratio konje i magarce a tako i one lijepe stare orkestre kad se znalo sta ko svira i kako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]() Citat:
Pa da ima reklama,zato nemogu da postavim link,a da je on to odsvirao nije hehe... pa i da je loop,kako je to mogao da izvuce a ostalo da se ne cuje?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@tranzit: Malo je off topic, izvinjavam se unapred, da li znas jeli DNA plugin izasao u prodaju, i koja mu je cena ako su ga izbacili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
![]() |
![]()
Izisao je ima vec par mjeseci a ja sam ga platio nesto oko 350 eura u Njemackoj, mislim da je cijena i sada priblizno ista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
ovako...
1. Melodyne DNA je več izašao prije par mjeseci 2. To vađenje improvizacije ovisi o pjesmi, dali je samo gitara u tom djelu pjesme ili je sve komplet s instrumentima 3. Postoji program koji odvaja instrumente po frekvencijama ali nije baš neko sretno rješenje (neču da vam lažem ali nesječam se ime programa, ali imam ga negdje na DVD-u ...mislim da naziv programa ima neke veza sa rječju WAVE)
![]() |
#19 |
Banovan!
![]() |
![]()
A sta ja napisah u prosla dva posta ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
echo i hall nisu neki problem...naravno ako malo razmisliš i imaš volje obradit taj dio improvizacije (u ovom slučaju) ali koliko toliko ga stvaraju, sa Emulatorom X3 nisam radio tako da nemogu točno tvrdit šta on sve može i kakve mogučnosti ima...
Upravu si za sve...ali ovo je pojednostavljeno objašnjenje... ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|