|
![]() |
#191 |
Donator
|
![]()
E Bata boke i Ninec zakacil sam srecom i ja od to vreme. Mislim da je malo nostalgija jaka!
![]() Dobra ti poslednja figura basa u rumbu u E kad predjes. E i hteo sam da ti dam sugestiju da ti se fus naj jace cuje kao kad mikrofon koji se stavi na dobos hvata vise fus a manje dobos pa deluje jace i od harmonike. ![]() ![]()
![]() |
#192 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako je Boki,no ritam je u fazi izrade,ovo je tek "prototip"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Super ti je klavijatura, mada uvek moze bolje
![]() a ukusi su razliciti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Hteo bih i ja nesto da kazem, mada mozda i nemam pravo, pored ovih strucnjaka za GW8. Kada sam ovu klavijaturu kupio, prvo sam se obratio gospodinu Boban010 za savete. On me je uputio na koriscenje Style Worksa, sto se meni posebno i nije dopalo. Poceo sam da istrazujem program koji sam dobio sa sintisajzerom i video da je to ipak ono pravo. E, sad, apro svega, ritmove pravim tako sto ih konertujem sa korga u midi i bubnjeve delim na 5 kanala. Ostaju mi 3 za bas gitaru, kontru i patos. Tako postizem, da mogu pojacavati onaj jedan efekat koji se moze staviti u pratnji, kako mi je volja i za vreme svirke, kada je drugacije nego u sobi dok se ritam podesava. Ono sto jos uvek ne znam, to su odgovarajuce bas noge na bubnju, boje dobosa za odradjenu vrstu muzike, ritam gitare i njhovi velosity. Kada budem postavio svoje demo snimke, pitacu za savete ove vrsne muzicare. i za kraj, pitanje koje se ovde, bar koliko ja pratim forum, nije postavilo. Da li je neko u cilju pravljenja introa za namenske pesme, pravio taktove npr. 16/8, 24/8 ili nesto tome slicno, za GW8? Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Dusko
Potreba za koriscenjem STW-a se izgubila sa pojavom verzije 2.0 GW8.Ako vec moras da koristis STW onda preporucujem najnoviji koji ima podrsku za Prelude i GW8.Ja ga koristim za konvertovanje i da preslusam neki ritam,ostalo sve radim u Style composeru u samoj klavijaturi.Za bubanj ti je dovoljno da koristis tri trake,sve preko toga je previse slozeno.Za konacnu zvucnu sliku ili prilagodjavanje zvuka prostoriji koristi analogni ekvilajzer (dva potenciometra kao kod radija) i nema problema. U vezi forspila na introu,to moze ali je velicina ritma u Kb ogranicena i koliko je tacno ne bih znao da ti kazem jer ne koristim na takav nacin klavijaturu.Nisam probao ali mislim da ako na svakom introu stavis razlicite forspile i jos ako na MAIN delovima imas "bogate" ritmove,da to nece moci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Stavio bih jedan ritam koji sam uradio u tako nekom "neobicnom taktu" u downloadu, ako je to moguce, posto nemam dovoljan broj postova. To je pesma "Zavede me majko momak los". U main 1 sam uradio kompletan intro, kao i u main 4. Ako mi uspe da postavim u download sekciju, voleo bih da prokomentarisete moj rad.
Uplodovao sam ga u sekciji Roland GW8 Zavede me. Promijenjeno od Dusko (16.12.2010 u 22:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Super ti je klavijatura. Svidjaju mi se harmonike
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Bobance,jel ovo u opa kolu neka nova postavka za dvojku ili se meni ucinilo?
A rumba,jel i ona nov proizvod iz tvoje radionice? Rumba mi zvuci kao nekad kada se lepo sviralo i zaradjivalo. jel ti to prizivas bolje dane za nas muzicare? odlicno odsvirano i kolo i rumba!!! nemam sta da dodam,GW 8 zvuci ko kuca!!!! Bravo majstore ![]()
![]() |
#199 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Svidja mi se ono opa kolo kako radi bass linije i kontra,a i kako si ga ti rasturijo svojom svirkom..svaka cast i poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova