|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisam siguran dal je ovo dobro, al ajde da vidimo . . .
Dodato: Imam problem sa *******-om, ucitao sam wav fajl, i sve se lepo ucitalo, medjutim sa desne strane mi se nije pojavio embed kod ![]() Dodato: Promijenjeno od Ace (25.01.2011 u 17:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
U prvoj a i zadnjoj pesmi
![]() Pozdrav i sve najbolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
Zašto nemam mogućnost slušanja prvog videa na temi ? Ne otvara mi se nikakav player, il' sam ja ćorav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E ovako Bobane, pre svega hvala na komentarima, bez obzira sto su kritike, cak je mozda mnogo bolje tako, da vidim sta je dobro, sta trebam da menjam, bas mi je drago, sto si otvoreno rekao sve
![]() Uskoro jos snimaka, sa izmenama, pa cemo videti sta ce ispasti najbolje ![]() Svako dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Evo ovako,u forspilu prerano koristis Fdur,treba jedan takt kasnije a strofa ide:
Cdur-Kad sam sreo ,Gdur-druga svog,Cdur-prijatelja,Gdur-jedinog,Cdur-najsrecniji,Gdur bese dan,jer nedelja,Fdur-bese,Gdur-tad. Ucinilo mi se da povremeno ubacujes Dmol a on je suvisan,ali sve zavisi od toga da li ti je dosadila osnovna harmonija pa zelis da je "obogatis" ili "obogaljis" sto je stvar gledista i dobrog ukusa a bogami i zivaca. Ja sam dosta koristio Open hard gitaru na E2 i na RA800,za moje uvo nekako lepse zvuci,modernije,kako god,mada je i ovo stvar ukusa.Nije najvaznije da dobijes nesto sto si vec cuo vec nesto sto se tebi svidja a nigde nisi cuo. Kritikovao sam zato sto si mi se obratio da zelis da cujes moje misljenje(pretpostavljam da ti mnogo znaci) pa sam dao par saveta opet po mom vidjenju stvari i iskreniji komentar nego sto to inace radim.Ti lepo sviras i ne bi ti nista zamerio ili kritikovao da to nisi trazio od mene a napredovaces ako budes uporan i strpljiv,ako budes slusao(u svakom smislu te reci) i ako volis ovaj poso. Pozdrav druze i ne zameri na dobronamernom komentaru! p.s.E i nemora da bude sve kako ti drugi kazu ili kako drugi rade,nek bude malo i po tvom zato sto se mozda tebi tako svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pazi ovako Bobane, kad sam se tebi obratio za bilo sta u vezi e2, ti si mi nesebecno pomogao, i uputio me i na razne programe, za e2, i gomilu stvari, bez kojih Roland sad ne bi zvucao nikako. Ja sam ti na tome beskrajno zahvalan, i ja to ne zaboravljam, plus, daleko si stariji od mene, bukvalno mozes otac da mi budes, sto ja opet postujem, i zato mi je stalo do tvog misljenja, i da, ti si "doktorirao" e2
![]() Sto se tice pesme i harmonije, vidis, ja to sviram malo drugacije, pokusacu i tako, da vidim kako to zvuci, ubacujem dmol, a i d7, kao vezni akord, posto posle ide u g dur. Uskoro jos snimaka, sa izmenama, novim setovima bubnjeva i gitarama, da vidimo sta ce ispasti bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala druze na lepim recima,svako dobro i samo napred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobri su snimci Cale
![]()
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da malo osvezim ovu temu, nekim novim demo snimkom. Klavijatura je EXR E2, direktno u komp, snimano u Sound Forge.
Jos jedan snimak, bez sviranja da cujete samo ritam. Promijenjeno od calevh (15.04.2012 u 19:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova