|
![]() |
#21 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.05.2008
Mjesto: Pariz
Downloads: 285
Uploads: 1
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa50 i Paolo Soprani
![]() |
![]()
dobri ste momci, posebno mi se svidja boja glasa kod pjevaca svaka cast.
ako je to pa50 boje bi mogle biti i bolje al ako se tebi svidja ovako nemjenjaj. ritam sekcija savrsena sa mene. poz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Aldin92 za ovaj koristan post: | muamerboss (15.03.2011) |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Evo nesto novo..Ista ekipa
![]() Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Dodato: Evo jos jedne: Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Dodato: Sklonite case sa stola: Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Nemam nemam srece Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Isplaci se: Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Cveta: Listen to voicemails and prank calls at Audioo. Mustuluk: Listen to voicemails and prank calls at Audioo.
Promijenjeno od muamerboss (15.03.2011 u 19:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bogami ovo me raduje da imamo ovako dobre muzicare i pjevace na yu-midi....pravo ste dobri vas dvojica..sve super bas sad slusam sve redom polako..Cim dodjem dole u nase krajeve moracu da vas nadjem i slusam uzivo.Poozzz
Promijenjeno od zeljko (15.03.2011 u 23:56 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | muamerboss (16.03.2011) |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Zeljko,hvala ti puno na tako finim rijecima
![]() ![]() Toga se drzim..hehe.. Cim dodjes u Tuzlu javi,imas muziku dzaba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ufff ako je dzabe eto me sto prije heheheh....salim se malo nema nista dzabe...Druze dobar si ti muzicar i stojim do toga meni se super svidja kako sviras,a i pjevac takodje je dobar....Jos jednom sve najbolje za mog komsiju pa kad dodjem dole javicu se...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
super ste i ti i pevac, Radite bas onako kako treba, i kao sto rece moj drug Zeljko, to je tip tezge na koji bih voleo otici. Samo da sednem i uzivam.
![]() |
#27 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala vam puno kolege ,ne znate koliko me vasi komentari motivisu
![]() Ali bih takodje volio cuti neku kritiku,gdje pojacati,gdje smanjiti,gdje ima gresaka u harmoniji,pogresna boja,ritam,...Jer mislim da covjek najbolje uci na greskama ![]() Hvala vam jos jednom od srca...Pozdrav Dodato: I zamolio bih vas da poslusate bass na pjesmi "cveta"..To sam rucno odsvirao,al nisam ga dovoljno pojacao..Pa eto volio bih da cujem jesam li ga dobro odsvirao ![]() Promijenjeno od muamerboss (16.03.2011 u 09:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banovan!
![]() |
![]()
Druze pricaj ti sta hoces evo ja ustao citam ovo sta pises,pa sam ponovo upalio tvoje snimke i sada slusam na zvucnike ponovo i nema nista sto bih ja znao da kazem da nije dobro,jedino bih pjevac mogao sve ovo jos bolje da pjeva jer cujem da ima super glas,trilere i zna da pjeva,ali ako bih malo vise pazio bilo bih ne samo dobro nego vrhunski dobro ali uzivo je uzivo,tako da se nadje i poneka greska...sve u svemu bolje je od mnogih koje sam ja slusao ovdje na yu-midi.....Koliko imate godina?Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hvala ti zeljko opet
![]() ![]() Ja imam 18 godina,a kolega je malo stariji,mozda oko 27..Neznam tacno..Ali on vec uveliko radi tezge i ostalo,tako da mi je bilo zadovoljstvo raditi sa njim.. I zeljko,da znas da se pomalo ljutim na tebe sto si zakljuc'o temu sa svojim demo snimcima :/..Stalno sam slus'o tvoje demo snimke i uzivao u njima ![]() Pozdrav iz kisovite Tuzle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma druze nisam ja rekao da je pjevac los heheh naprotiv on je odlican,samo da jos malo pripazi na dinamici kod pjevanja u nekim pjesmama da poravnja i super...I ja imam problema kod toga ali kosto rekoh uzivo je uzivo nekad ispadne malo bolje nekad losije...uglavnom cuje se da je dobar pjevac...Eto druze pozdravi pjevaca od mene i sve najbolje za vas...poozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|