|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobio sam jedan namjenski ritam,medjutim kad zadam tonalitet on svira za jedan ton vise od zadanog i na intru i na svim varijacijama.Zna li neko gdje se to u recordu podesava?Pokusao sam u style editu transponovati sve trake za -2 ali opet isto.Pretpostvavljam da je style radjen od midi fajla ili je konvertovan sa druge klavijature.Korg pa1x je u pitanju.Unaprijed hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Otvori ga u record edit i na pocetnu stranu imas Key i Chord. Ti key pomesti za -2. Ako je na D recimo, stavis ga na C. I tako za sve varijacije ces to promeniti i za sve CVa. Okreni na Var2, pomesti za -2, na Var3 opet ..... dok sve ne sredis.
EDIT: Jos da dodam, da to trebas takodje uraditi za svaka traka (bass, acc 1...5). Znaci svaka varijacija, svaki CV na svaka traka ima posebno podesen Key i Chord. Promijenjeno od Ace (10.04.2011 u 15:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@acekorg
Ma nece,probao sam i to.Onda dobijem da mi na Dm i na Cm zvuci samo Dm na oba akorda,i sve tako redom,na Gm i Fm zvuci Gm...A inace kad sviram durove uvijek se cuje molovi.Style je bas u qrcu.Potrazicu drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Opet je problem u to sto sam pricao. Stvarno mi nije jasno sta si poremetio pa tako.
Nego posalji ti meni taj ritam pa probacu ja da ga ispravim i napisacu u cemu je bio problem (ako uspem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|