|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2009
Downloads: 642
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
da li neko moze napisati akorde za ovu pjesmu hvala
novi dan je dolazio radvajao nas a voz mi je polazio stotinu na cas ostale su prolivene suze na peronu i dva oka uplakana na zadnjem vagonu ostale su prolivene suze na peronu i dve ruke rasirene u zadnjem vagonu daljine su ostajale u narucju tvom a ja negde nestajao u beskraju svom ostale su prolivene suze na peronu i dva oka uplakana na zadnjem vagonu ostale su prolivene suze na peronu i dve ruke rasirene u zadnjem vagonu gradovi su prolazili a nijedan moj sto sam dalje odlazio sve vise sam tvoj ostale su prolivene suze na peronu i dva oka uplakana na zadnjem vagonu ostale su prolivene suze na peronu i dve ruke rasirene u zadnjem vagonu |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Miroslav Ilic - Suze na peronu(C)®
C--------------------- novi dan je dolazio Dm----------- radvajao nas B------------C------- a voz mi je polazio Gm---------Am- stotinu na cas [2X] ref: Am--------Dm------- ostale su prolivene B------------Am- suze na peronu C-------------------- i dva oka uplakana B---------------Am-- u zadnjem vagonu Am--------Dm------ ostale su prolivene B------------Am- suze na peronu C-------------------- i dve ruke rasirene B---------------Am- u zadnjem vagonu
Favoriti |
|
|