|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Mjesto: Nis - Srbija
Downloads: 772
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 29 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland Exr - 5s; ASUS K50AF
Interesi: Muzika; Shotokan
![]() |
![]()
pozdrav kolege,
nadam se da ne ponavljam temu, trazio sam po forumu ali ne nadjoh ovo sto mi treba... radi se o tome da drug ima pa 80 i hoce da vuce semplove sa kompa... vSampler 3 je program ![]() ee sad problem je sto kad on menja boje na korga menjaju se i kanali na vSampler-u... kod mene na rolanda za solo je kanal 4 i koju god boju da ukucam vSampler je menja na kanal 4, a kod njega jednu boju stavlja na kanal 1, kad promeni drugu stavlja na dva ili tri kanala i tako dalje... u glavnom se boje menjaju na kanalima 1. 2. 3. i po nekad 4. nekad odvojeno a nekad drugi i treci i prvi zajedno itd... ![]() moze li neko ako zna da napise detaljnije kako i sta se treba podesiti u midi opcijama da za solo bude jedan kanal, za split jedan, da ne menja kanale pri svakoj promeni boja na korgu... ![]() nadam se da ne udavih ![]() izvinjavam se jos jednom ako sam ponovio temu, nije bilo namerno ![]() pozdrav i sve najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.05.2004
Mjesto: Živinice
Godina: 44
Downloads: 3969
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
vidi ovako, ako vezes pa80 i pc i na pa80 mijenjas u style modu performance, normalno je da ce ti brljati kanale, jer upper1 je ch1, upper2 je ch2, upper3 je ch3, a lower je ch4. ti mozes postaviti vsampler na kanal 1 ali u podesavanjima performanse moras podesiti sve boje na korgu u midi setupu performance na INT ne na BOTH, a napravis par performansi i u podesavanjima im podesis EXT, i onda ce samo da svira vsampler a ne ostale boje. i u global podesavanju midija moras staviti sys exclusive off ako ne zelis da se boja na vsampleru mijenja kad prebacis boju na klavijaturi. eto toliko. pozz
Sledeći član vam se zahvalio jaskooo za ovaj koristan post: | sell (12.05.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|