|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#191 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne volim da se ponavljam al' u tvom slucaju jednostavno moram. Meni se cini da ti i nisi svjestan kakav si pjevac i koliko je to tvoje pjevanje zrelo i ozbiljno. Tri cetvrtine estrade Balkana moze samo da sanja (ali u najljepsim svojim snovima) da pjevaju tako kao ti, znamo dobro da se snovi vrlo rijetko ostvaruju. Momak, skidam kapu i nemam ni najmanju kritiku, a bas sam se svojski trudio da nadjem neku manu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala gospodine
![]()
![]() |
#193 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nema na cemu gospodine.
Samo napisem ono sto cujem pa kome se svidja, kome se ne svidja. Ti si rijedak primjerak homosapiensa, u danasnje vrijeme, koji prima i pohvale i kritike sa istim osmjehom. To moze samo zestoki profesionalac i covjek koji je totalno oslobodjen sujete i ostalih nizih zivotinjskih instikata. Da si mladji usvojio bih te. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() Nemoj više . Mogli bi zaključati Marcovu temu, a i tebe, radi naklonosti prema mlađem ... ![]() Čuvaj se Marco ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hahahahaha.... legenda si romario. Sta cu kad sam emotivan pa moram da ispoljim ono sto osjecam i kad to nekome prija i kad mu ne prija. Neka me i razapnu ako treba, ja cu i na krstu opet isto da govorim. Kako da ne pisem i da ga ne hvalim kad danas kojekakve protuhe vaze kao estradne mega zvijezde, da ih ne nabrajam, spisak bi bio poduzi, a ovakvi pjevaci kao sto je Marko (a malo ih je... premalo, ovdje na forumu ih velikom srecom ima nekoliko) ne mogu da zauzmu mjesto koje im po kvalitetu odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() ![]() ![]() MARKO GREDIC(uzivo)-Cija li cija prelepa Marija,Pitaju me zasto krijem tugu mix . . . by PrimaveraSrb
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.06.2011 u 23:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Cini mi se da je aranzer malkice prejak u odnosu na vokal,a fus cinelu u varijaciji kad pevas refren bih stavio da svira samo dva udarca u toku takta,cini mi se da bi tako ritam dobio na dinamici,ali i ovako je ok.Mahina radi super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kad god ga ucitam na soundhound on se stisa i smanji se malo glas jer je mono a muka mi bilo da cekam na youtube da radim upolad
![]()
![]() |
#199 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nivo glasa je tacno onoliki kakav i treba da bude. Inace je obicaj kod nas da kad pjevac zine podavi kompletan orkestar. Ovo je mono snimak i sve to sto je nabijeno u sredinu smeta glasu pa se dobija utisak da je glas tisi. To je samo varka. Slusam ponovo pjesmu "Dva minuta" koja je u stereofoniji i ako tako miksujes glas i na bini, to je optimalno. Glas je tamo gdje treba i da bude a i EQ na glasu je vrlo dobro odradjen tako da se on i pored toga sto nije prejak, odlicno probija u mixu. Ukupan sound (govorim o Dva minuta) djeluje osmisljeno i vrlo urbano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema sta tranzit to je taj mix i uvek su mi takvi leveli
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |