|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
trebaju mi akordi ako nije problem... hvala unapred
![]() Kako to da nemas devojku pitaju me, pitaju me svi a ja kazem ima vremena imacu je kad se vratis ti Kao da cu zauvek da zivim kao da cu uvek biti tu odricem se silnog zadovoljstva k'o da imam drugu sudbinu Ref. Kad bi znao kad ce da mi stane ovo srce sto ne broji dane proveo bi svoje noci slavno sve do zore bilo bi mi ravno Trosio bih pare na drugare devojkama dao sve sa sebe samo nikad, nikad ne bih dao ovaj sto gde pijem jos zbog tebe Sta cu kad sam zedan, moja draga sta cu kad sam zedan, kad se tebe setim pa umesto tebi, moja draga pa umesto tebi, ja se sebi svetim
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
OK band - Pitaju me svi (Am)®
Am-------------------------Dm- Kako to da nemas devojku F------------G----------Am- pitaju me, pitaju me svi Am----------------------Dm- a ja kazem ima vremena F----------G--------------Am- imacu je kad se vratis ti G-----------Am-------------- Kao da cu zauvek da zivim G-----------Am--------- kao da cu uvek biti tu G------------Am------------------- odricem se silnog zadovoljstva G-------------Dm-----------E- k'o da imam drugu sudbinu Ref: Am-----------G--------------------- Kad bi znao kad ce da mi stane Dm-------C------------G---- ovo srce sto ne broji dane Am--------G-------------------- proveo bi svoje noci slavno Dm-----------C---------G---- sve do zore bilo bi mi ravno Am---------G----------------- Trosio bih pare na drugare Dm----------C------------G---- devojkama dao sve sa sebe Am------------G----------------- samo nikad, nikad ne bih dao Dm------------C----------------G---- ovaj sto gde pijem jos zbog tebe Am------------------------------------- Sta cu kad sam zedan, moja draga F--------------------------G------------------- sta cu kad sam zedan, kad se tebe setim Am----------------------------- pa umesto tebi, moja draga F------------------G------------------- pa umesto tebi, ja se sebi svetim
![]() |
Favoriti |
|
|