|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Alene.Pa mozes i na shtake nesto povezati pa da ti i one zavrsavaju dio posla.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Godfather
|
![]()
Iako josh uvek ima jako malo materijala, otvaram tutorial sekciju.
Tekst o midi-u je iz downloada premeshten tamo! ![]() http://www.yu-midi.com/tutorial/index.php/Midi Ovo bi trebalo da bude muzichka enciklopedija. U pretrazivachu kucajte shta vas zanima, i vratice vm se rezultat. Mozete i sami da dodajete nove chlanke, zato navalite! ![]() P.S. Za ovo je potrebna posebna registracija, za sada... Sve je uradjeno po principu wikipedije!
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
To KREŠO majstore evo sada je sve bistrije,jbiga učim cjeli život i umrijet ću tupav
![]() Ali mogu vam reći da ima posla oko slaganja seta... a ništa treba sjest i zagrijati stolicu.... Bogami nasao sam jos nekih stvari tako da sam prezadovoljan,pa meni druge klavijature nece trebati jos dugo dugo.... ![]() ma kaki pa800 on je nista za ovo... ![]() Pozdrav svim kolegama muzičarima i pijanistima...
![]() |
#14 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To moze 100% ispravno da radi samo ne vjerujem da bi ti to zeleo znati jer
to je toliko komplikovano sto mi se neda ni da pisem. Moras u COMBI mode da u svakoj kombinaciji dodas i taj BUBANJ na 8oj traci i svaka od te osme trake da bude na kanal 10. Ako to radis u SEQ mode onda drzi pistolj pored sebe, kad ti zamagli da mozes da sam sebe tresnes u chelo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suludi Moderator
|
![]()
Pistolj imam samo mi upustvo fali
![]() ![]() Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
|
![]()
Morat ces u svakoj combinaciji imati bubanj i kad budes listo boje na Tritonu zatrzavat ce ti ritam. ja sam to prije radio,a to ti nije rijesenje .Vuko sam s Tritona Le semplovan bubanj na Rolanda VA7,sada imam bolje rijesenje za malo para, kupio sam Akai S3000XL sampler modul za 250eura i sada sanjeg vucem sempl bubnja i brate sve funkcionira bez beda.
![]() |
#17 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
GALA je u pravu...kada mjenjam zvukove ritam trza zato kada sviram moram sto manje mjenjati...
a zato sam se ja snašao.... nariktam si da na doljnjij klavijaturi s kojom vučem druge samlpove nariktam si još dva sampla tako da samo na doljnjoj kljavi uključujem i isključujem koji mi treba....... Imam jedno pitanje??? Kako da prebacim zvuk koji ima izlaz sa (L/MONO) Na drugi izlaz (INDIVIDUAL1)trazim,trazim a nemogu naci jel moze samo netko dati smjer kuda koja opcija ... Hvala unaprijed....
![]() |
#18 |
Kao kod kuće
|
![]()
Idi u MENU pa MFX ako se nevaram da se tako pise tamo ces vidjeti svih osam boja ,ti na boji kojoj hoces stavi broj (1) inace ti sigurno stoji na FX ili L/R a ti stavi broj (1) to ti je INDIVIDUAL 1
![]() |
#19 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
hvala care!!!!
![]() |
#20 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
pozdrav svima
kupio sam pre neki dan korga pa 50 novog ali neznam kako da mu ubacim nase ritmove u boje i neznam dali je moguce uopste?drug mi je poslo set sa bojamaa i ritmovima od pa 80 ali nemogu da ih otvorim kod mene dali neko zna kako je to moguce |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, midi, pa50, triton |
|
|