|  | 
| 
 | ||||||
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  14.02.2012, 17:13 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.10.2008 
				 Downloads: 3 Uploads: 0 Rekao HVALA: 5 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Zorica Brunclik - Kada bi me pitali 

Kada bi me pitali s kim bih noci nocila kada bi me pitali s kim bih zore cekala Ref. 2x Hej s tobom bih nocu zvezde brojala hej s tobom bih zori rosu ukrala Kada bi me pitali s kim bih gradom setala kada bi me pitali s kim bih pesme pevala Ref. 2x Kada bi me pitali da l' sam se zaljubila kada bi me pitali ja bih svima priznala | 
|   | 
|  14.02.2012, 18:28 | #2 | 
| Početnik forumacije! |   

pozzz. kolega , ja imam i notni zapis , pa ako ti moze pomoci , javi se    
				__________________ "Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen"   | 
|   | 
|  14.02.2012, 18:31 | #3 | 
| Moderator |   

Ako je covek trazio akorde, onda ih ovde i napisite.

__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   | 
|  14.02.2012, 18:58 | #4 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 30.10.2011 Mjesto: Kragujevac 
				 Downloads: 123 Uploads: 1 Rekao HVALA: 8 

Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova

Instrumenti: Korg PA80,Roland Fantom X7 Interesi: Muzika,zene i kafane ;)  |   

Zorica Brunclik - Kada bi me pitali (F) Forspil ide u F,Dm,Gm,C... F----------Dm-- Kada bi me pitali, Gm-----C--------- s`kim bi noci nocila F----------Dm-- kada bi me pitali, Gm-----C---------- s`kim bi zore cekala Ref. F--Dm--------- Hej s`tobom bih Gm----------C----- nocu zvezde brojala F--Dm--------- hej s`tobom bih Gm----------C-F- zori rosu ukrala,hej F----------Dm-- Kada bi me pitali Gm------C------------ s kim bih gradom setala F----------Dm-- kada bi me pitali Gm------C------------ s kim bih pesme pevala Ref. F--Dm--------- Hej s`tobom bih Gm----------C----- nocu zvezde brojala F--Dm--------- hej s`tobom bih Gm----------C-F- zori rosu ukrala,hej F----------Dm-- Kada bi me pitali Gm---------C------ da l' sam se zaljubila F----------Dm-- kada bi me pitali Gm---------C------ ja bih svima priznala | 
|   | 
| Sledeći član vam se zahvalio sasha93 za ovaj koristan post: |  mikajov (14.02.2012) | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |