|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kad u kafanu krenes s' drugovima
sto izaberi onaj bas gde smo se sreli napij se i otvori dusu tad pred svima reci da u tvom oku moje suze ima Neka iz tvoga srca emocije teku k'o macem ponos ti u korenu saseku potvrdu hocu, znak da nije ti sve jedno da zelis opet da budemo zajedno Poruci pesmu sa imenom mojim da znam da u tvom srcu jos postojim kada mi jave da krvare ti vene da znam da bol je taj samo zbog mene Neka iz tvoga srca emocije teku k'o macem ponos ti u korenu saseku potvrdu hocu, znak da nije ti sve jedno da zelis opet da budemo zajedno Ako moze akordi... hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2010
Downloads: 277
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Cm----------B------Fm
Kad u kafanu krenes s' drugovima Cm------------B-------Fm sto izaberi onaj bas gde smo se sreli Fm------------G----------- napij se i otvori dusu tad pred svima Fm----------------G reci da u tvom oku moje suze ima Cm----------------B------Fm Neka iz tvoga srca emocije teku Cm----------------B-------Fm k'o macem ponos ti u korenu saseku Fm-----------G potvrdu hocu, znak da nije ti sve jedno Fm-------------G-----------Cm da zelis opet da budemo zajedno G------------Cm Poruci pesmu sa imenom mojim Fm---------G-----Cm da znam da u tvom srcu jos postojim As------B--------Es kada mi jave da krvare ti vene G-----------------G da znam da bol je taj samo zbog mene |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kanlo za ovaj koristan post: | vadexfly (19.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|