|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#51 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru.
Deluje u svakom mogucem smislu kao ostvarenje sna ![]() Mogu samo reci: svaka cast! Jos jednom zelim puno uspeha! |
![]() |
![]() |
#52 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Sa tim "snom" sam proveo vise od 25 godina, to jest od prvih naznaka softver instrumenata i efekata. Tek sada su se stekli svi hardver i softver uslovi da se uopste moze napraviti jedan ovakav projekat.
@zeljko To je Zeljko najmanji problem ali ne samo midi harmonika vec i midi gitara ce moci da sluze kao Input instrument. |
![]() |
![]() |
#53 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
samo da pitam jos jednu stvar...na kojoj platformi se zasniva ceo sistem?? mislim sto se softvera tice?? nesto vec nama poznato ili nesto novo??? hvala
|
![]() |
![]() |
#54 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne znam da li je vec neko spomenuo ali meni licno je mnoooogo nedostajala funkcija "Half bar" koju je imao Roland G-800. Mislim da vam nije problem dodati i to pored svega navedenog...
![]() Promijenjeno od DinO74 (19.09.2012 u 15:33 sati) |
![]() |
![]() |
#55 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
I ja bih da postavim jedno pitanje
![]() Sta je "ispod haube" ? Kakav hardver ce sve ove softverske funkcionalnoste da drzi u pogonu ? Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#56 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Vec vidim u pozadini da su Roland,Korg,Yamaha i ostali ucenili @tranzitovu glavu na visemilionsku sumu
![]() @Tranzit,cuvaj se brate ![]()
#57 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I ja bih dodao Half Bar kao sto imam na G600....Veoma korisna funkcija...Izmedju ostalog i ovo: aranzer sekciju Roland, Roland i samo Roland (najradije G70 sa SRX01 prosirenjem za bubanj) i naravno bez semplova za aranzer sekciju ; Operativnost, funkcionalnost, lakoca rada, panel (raspored tastera, fill-ova,...), osmisljenost i tako to ide Korgu, definitivno....E sad neznam sta Yamahi, a da se Yamahovci ne ljute??
![]() ![]() ![]()
#58 | ||
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
#59 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Auu hvala kolega @Sejox na prikazanoj gresci.....Nisam lepo "pratio na casu"....Izvinjavam se jos jednom....Ako je ovo 100Gb tacno, onda stvarno svaka cast....No Comment....Pozdrav
![]()
#60 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neiskusan sam da sad pricam sta bih voleo, ali nisam mogao da izdrzim a da ne napisem koju rec o gospodinu Tranzitu.Veliki covek, strucnjak, genijalac...
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|