|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A jel si lepo prikljucio naponski kabli sto napaja floppy?Jel kad pokusas da otvoris disketu, jel se cuje ono karakteristicno "CAK"?Pogledaj lepo naponski kabli, ili floppy u kvaru....Trece nema....Jel si proverio da li ti radi taj floppy na drugom kompu?
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sve sam povezao kao sto pise na netu, dva floppy drive-a sam probao za jedan od njih sam siguran da radi.Ipak, kad ubacim disketu ne prepoznaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Provjeri u DEVICE MANAGERU da li postoji Flopy.
(desni klik na My Computer i odaberi Manage) U padajućem nizu bi trebao vidjeti Floppy Disk Drives. Ako ga nema onda ga sustav nije prepoznao. Moguće je i da postoji žuti upitnik što upućuje na neki problem s njim. Koji OS imaš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postoji Floppy, i to sam odmah na pocetku proverio.
Imam Win 7 x64, mozda zbog toga nesto zeza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne bi trebao biti problem zbog Win7-64bit. Ajde pogledaj što piše pod Driver u Properties za Floppy. Pokušaj napraviti Uninstall pa ponovo pokrenuti računalo. Možda se nešto zbrčkalo s driverima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Reseno!Evo kako, posto onaj kontroler (traka) ima tri kraja jedan od njih je bio kao ,,zasecen'' i ja rekao da ne valja pa sam umetnuo ova druga dva, ali izgleda da je bas taj trebao posto kad sam njega ubacio proradio je floppy.
Hvala svima na pomoci ![]() Sad jos glavni problem sa klavijaturom da resim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.09.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 115
Uploads: 5
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
Interesi: muzika, prijateljstvo...
![]() |
![]()
Super, neka si taj glavni problem rijesio, a za operativni sistem spremi diskete i polako to nije neki problem jer sam isto radio na pa50 dok sam imao tu klavijaturu, ako nesto zapne oko ucitavanja OS-a javi se!!! Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.09.2012
Mjesto: Novi Sad
Godina: 32
Downloads: 126
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA60,Korg PA1x
![]() |
![]()
Ne znam da li je aktuelna tema jos uvek,ali ja sam to radio pre par dana,pa mi je sveze,ako si prikljucio na floppy i flat kabel i kabel za konekciju i prepoznao ga je komp,onda moras samo da ubacis disketicu i da stisnes u my computeru na ikonicu floppy i formatiras kao tu disketu i tako ces aktivirati to,nadam se da sam pomogao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|