|  | 
| 
 | ||||||
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  04.12.2012, 14:41 | #11 | 
| Godfather |   

Više nego na Limundu ili KupujemProdajem, to svakako...   Uglavnom na eBay bude kako je i napisano, obzorom da najćešće sankcionišu one koji krše pravila. 
				__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  05.12.2012, 00:39 | #12 | 
| Ovaj baš voli da kuca |   

Evo, sad sam dobio informaciju, s obzirom da vokoder košta 90e (loše sam napisao u prvom postu), treba platiti 20% od ukupne cene, plus 7e poštarina, i ukoliko sam dobro izračunao, to mu dođe 115e. Razmišljam šta da radim, cena je manja u odnosu na cene kod nas, ali opet, nije svejedno    | 
|   |   | 
|  05.12.2012, 00:44 | #13 | ||
| AJ LAV KORG Registrovan/a dana: 09.12.2009 Mjesto: Srbija Godina: 42 
				 Downloads: 940 Uploads: 3 Rekao HVALA: 289 

Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova

Instrumenti: korg pa3x  |   

ja sam rekao da sam ja imao loša iskustva, kad sam kupovao sam, jesam malo preterao u rethodnom postu, odrala me carina, btw. ispalo mi je najsigurnije preko onih (da ne reklamiram ima ih više) što za vas kupuju na ebay uz proviziju, bar tačno znam u startu šta će koliko da me košta i to je to. Izvinjavam se za prethodni nedorečen post. 
				__________________ Citat: 
 Citat: 
 | ||
|   |   | 
|  07.12.2012, 09:19 | #14 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 05.12.2011 
				 Downloads: 16 Uploads: 24 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova

Instrumenti: Yamaha PSR S900  |   

Osnovicu za carinjenje čine cena robe + cena transporta. Na tu osnovicu fizička lica plaćaju 10% carinu i 20% PDV, što zbirno izlazi oko 32%
		 | 
|   |   | 
|  07.12.2012, 14:04 | #15 | 
| Početnik forumacije! |   

Nemoj da brines oko Ebay, bilo sta da nevalja ili ako neka stvar nije bila opisana mozes otvoriti slucaj i neces izgubiti novac, jedina stvar ne oko cekanje za transport ali sve ostalo mozes unapred ugovoriti. Ja licno koristim vrlo cesto i do sad sam vrlo zdovoljan kad god da imam neki problem ebay tim je bio uvek vrlo profesionalan. Ako imas neke pitanje slobodno pitaj.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |