|
![]() |
#71 |
Vredan član društva
|
![]()
eee
![]() ![]() ![]() ![]() Pa namjerno zato što je klasično Rolandski je zato jer je Roland aranžer, da hoću da zvučim kao Korg, kupio bi Korg ![]() Kolega bruNTe hvala ![]()
![]() |
#72 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() Dodato: http://soundcloud.com/mario-markovi-...2000-orijental ![]() Prijatelju to tije Arabija nije orjental sve u sve mu leva ruka je fina samo desnu moras dosta da poboljsas mislim na trilere kada sviras sa juznim bojama toje ok ali kad dodje cita boja mislim,cepaj dalje i sve najbolje.
![]() |
#73 |
Vredan član društva
|
![]()
nele1 po meni je arabija samo zato jer ima te darabuke... ali je uglavnom orijental
![]() Trudim se, vježbam desnu ruku koliko mogu... ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ritam je sve arabija evo sad sam opet perslusao i bas i kontra sve,
a sto se tice svirke moras da nadjes nekog dati pokaze sve kako treba jer zelosno vidim dasi veoma muzikalan, veliki pozdrav
![]() |
#75 |
Vredan član društva
|
![]()
...problem je sto mi nema ko pokazat, živim gdje nema uopce nijednog dobrog muzičara nema koji bi mi pokazo prstomet, trilere...
![]()
![]() |
#76 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo ja sam sad u dogovoru jos sa YU-MIDI posto ja prodajem video skolu pa cemo se izdogovarati sve,ali mora debelo dase vezba minimum 2 sat dnevno,sve najbolje.
![]() |
#77 |
Vredan član društva
|
![]()
Adut - Band Promijenjeno od RIDICK_XxX (20.01.2013 u 17:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Vredan član društva
|
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|