|
![]() |
#161 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Bravo Deeda, s vremenom si izrastao u majstora.
![]() Svaka cast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Super je samo nastavite tako dalje..Meni se licno svidja pogotovo kako napredujes sa svirkom..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Donator
|
![]()
Deeda ok je svirka ali pokusaj pevacu da sviras tonalitet koji njemu odgovara i nemoj da korists transpoze nego se trudi da umes da odsviras iz bilo kog tonaiteta.
![]()
![]() |
#165 |
Drugar foruma
|
![]()
@bokivelik hvala na sugestiji,znam da mi je to jedna od mana..
![]() Evo jos 2 pesme od mene i kolege ![]() Lexington - Pijane usne Aca Lukas - Ne slusaj majko |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Odomaćeni član
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pijanim usnama ti fali jedan akord u kitici (C na 0:25 i 0:41) i akord u refrenu (na "usne" i "sve" zadrži jedan takt još C) te na kraju ponovljenog (samo na njemu) refrena sviraj na "nevjerne" Am a ne C tj. na 1:24 i 2:49. Također,imaš malenu greškicu u solu s harmonikom na 0:09 a vjerojatno i na drugom i zadnjem solu. Dakle, search and destroy.
![]() Zabio sam ti nos jer je znam u bobu pa eto... ![]() Ne slušaj majko si jaako dobro odradio,svaka čast. ![]() Željo, koliko čujem pjeva rekreativno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Drugar foruma
|
![]()
@smuchac - E hvala kolega na ovoj ogromnoj sugestiji
![]() ![]() Zeljko pjeva rekreativno,ali radimo rodjendane,veselja,krstenja,radili smo i jednu svadbu (ono kod mlade,neka 2 sata) , onako nije lose,al' nismo jos ozbiljno poceli sa radom. ![]() Ne slusaj majko obozavam svirati,sta da vam kazem,skidao sam ju na fazon Marka klavijaturiste od Ace Lukasa,njega obozavam slusati ![]() Evo jos jedna pjesma,ova je inace onako bezveze snimljena iz prve,ne znam bas akorde skroz nisam upratio,ako neko zna molio bih da mi postavi. Dejan Matic - Ona je moja |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Smuchach ti je vec rekao sta treba ispraviti,a ono sto ja vidim jeste da imas sto bi bosanci rekli-damar za muziku tako da ceš ti to bez sumnje sve dotjerati kako treba.Mislim da bi pjevac morao malo više da se potrudi jer vidi se da može to bolje odraditi.Hocu reci da ga treba malo "povuci" na nekim pjesmama da pusti glas,da se opusti i da malo snage glasu.Probati razne tonalitete.
Toliko od mene,a eto tu su starije kolege pa oni ce vjerovatno komentarisati stručnije. Pozdrav kolege |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav,momci,zene,ljudi i ostali
![]() Evo nesto novo od mene,jedva sam nasao vremena pa na brzinu da se snimim hehe. Dzej - Mrak mrak Petar Mitic - Gas do daske Malo sam zeznuo sto se tice tonaliteta,vecini ne odgovara,dmol je,probacu da ispravim kad stignem pa postavim novi ![]() SABAN SAULIC - KRALJ BOEMA Moram da napomenem,da ovu pjesmu jako volim da sviram,ovo je za mene inace lose odsvirano,malo sam se i uzivio,a i kamera i ton na kompjuteru pa stalno provjera,ali ispalo je kako je ispalo ![]() Nisam snimio ovo za pjevanje,nego samo instrumental,jer mi se mnogo dopada i volim ga svirati. Pozdrav svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Odomaćeni član