|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To se Zeljko prijavi ranije, pa ja onda dodjem kako god znam i umijem i koliko god da si daleko od mene...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
hehehe samo dodji druze ima odmah da pecem,tj.moja zena to obavlja za meine iako ona nevoli janjetinu.Ostavi preko noci da se baica tj.da odstoji u vodi posoljenoj s razlicitim nekim zacinima a onda drugi dan pece,pa premaze medom,da na kraju dobije onu boju kao ona vetrina antikvitet ili neki stari ormar (Crvenkasto braon)
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (09.12.2013 u 03:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Mene buni zašto je stalo odjednom. Radilo je bez problema a sada ništa... Ništa nije menjano ni instalirano. Samo je bio "shut down" i start up sledeći dan...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banovan!
![]() |
![]()
@Zeljko
Dobro je, dobro je... ne pisi vise, aman... to ti mene namjerno mucis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @sale band Sale morao bih dosta vise da znam o hardwareu koji imas i o svim kartama koje imas unutra kao i gdje je prikljucen 1818VSL. Promijenjeno od tranzit (09.12.2013 u 03:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
@tranzit
Napisaću specs posle kad dođem kući pa ćemo videti. @zeljko Svaka čast za pečenje ali, može to i na private, počeo sam da kontam da mi zbog jagnjetine ne radi interfejs ![]() Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jagnjetina je kriva za sve ! Ovaj tvoj post @zeljko je vise nego opasan i nepozeljan za nekoga ko pokusava da sacuva liniju koliko toliko i ko se bori protiv holesterola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ali za med mi nije jasno ,
strah me probati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
@transit
Evo ovako stoje stvari Processor je i7-4770 @ 3.40GHz Maticna Gigabyte Z87M-D3H Intel chipset RAM 16 GB "Skull Ripjaws" ili tako nesto (2x8Gb) Od dodataka imam graficku Nvidia GeForce 8600 GT (starija) Tastatura I mis su bezicni USB, I printer takodje USB. I jedno I drugo je prikluceno na plavi (USB 3) prikljucak (kojih ima 4) Na druga dva imam Korg Padkontrol I Roland A500Pro Midi kontrolere. E, sad, imam jos dva prikljucka za USB2 na zadnjem panelu I dva na prednjoj strani na kojima nema nista osim 1818VSL-a.... Jedino sto sam primetio cudno je u Device Manageru pod "Universal Serial Bus controllers" jedna od stavki sa uzvicnikom glasi "Unknown USB Device (Port reset failed)" Ostalo mi izgleda ok.... ![]() Da... Sistem je Windows 8.1 Idem sad da cackam nebi li otkrio caku... Dodato: Evo ga, radi.... Nisam nista radio, samo ga iz laptopa prebacio na pc I radi... Hmmm Promijenjeno od sale_band (09.12.2013 u 11:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nista nije OK !!!!! Upravo taj "usklicnik" kod "Universal Serial Bus controllers" je krivac za tvoj problem sa 1818VSL. Uzmi jos jednom CD koji ti je dosao sa maticnom plocom i instaliraj nanovo sve drivere... ili to uopste nisi radio ? Taj "usklicnik" mora da nestane, njega nikako ne smije biti. To je osnovni znak da Chipset nije instaliran kako treba, a kada to nije uredu, nista nije uredu. Postoji jos mogucih uzroka koje treba traziti u BIOS-u ali prvo treba rijesiti ovo.
Promijenjeno od tranzit (09.12.2013 u 15:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|