|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Pozz. Ako bi neko mogao da napiše akorde od ove pjesme. Hvala unaprijed.
Ljubomoran sam, ljubomoran sam Na sve momke što te žele, na sve noći što nas dele, mesec što se tebi smeje, na postelju što te greje ljubomoran sam, ljubomoran sam Ref. Zato moje zlaaato, bićeš moja sva, od Boga nam daaato da te imam ja Zato moje zlaaato, bićeš moja sva, od Boga nam daaato da te imam jaaaaa Promijenjeno od gitar (01.08.2014 u 22:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da je pjesma od Fahrudina Buljubasica Faksa, a da je tekst Saban napisao. Uglavnom nisam jos naisao na studijsku verziju. Evo ispisacu ti verziju kako ja mislim da ide.
Bbm-G------C---Bb---G-----C--- Ljubomoran sam, ljubomoran sam Bbm------------Ebm--Bb----------D7---G7-----C--- Na sve momke što te žele, na sve noći što nas dele, Bb-----------Ebm-Bb----------D7--G7-----C---- mesec što se tebi smeje, na postelju što te greje Bbm-G-----C---Bbm--G----C--- ljubomoran sam, ljubomoran sam Ref. Bb--------Ebm----F----------Bb-----D7--------Gm-F7 Bbm--G----C Zato moje zlaaato, bićeš moja sva, od Boga nam daaato da te imam ja Zato moje zlaaato, bićeš moja sva, od Boga nam daaato da te imam jaaaaa
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (01.08.2014 u 17:32 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | fanjuve28 (01.08.2014) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
I ja sam naš'o da je pjesma od tog Faksa, čuj Faks
![]() ![]() Hvala ti u svakom slučaju. Malo mi zeznuto na gitari ovo odsvirat, ima skakanja po akordima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moze se to i pojednostavnit, ali ovako je to otprilike da zvuci "masnije". Ako znas jos ciganske akorde na gitari, to ce tek da zvuci kako treba
![]()
![]() |
#5 | |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Upravu si kralju moj, ja naučio Bmol svirat' na prvom pragu, a Dis mol na 6-om, pa sam zato rek'o moram skakat'
![]() ![]() Btw., ovo je najbolji forum na svijetu, za našu muziku, ja inače prepisujem akorde pjesama u svesku, trenutno sam na trećoj, al' jedno 80% pjesama sam naš'o ovdje. Ja gitara, brat harmonika, i sijelo može da počne ![]() Pozz za sve vrijedne članove-profesionalce i još jednom hvala u ime svih koji su ili početnici, ili se još nisu toliko uštelili (kao ja npr.) da možemo sami, po sluhu skidat' ovako zeznute pjesme. Niste svjesni koliko nam pomažete. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio fanjuve28 za ovaj koristan post: | vadexfly (02.08.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|