|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2251 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pocni da se navikavas da češće snimas rad... Ja sam se pomirio sa tim, sta drugo da kažem... Nema ni smisla ni logike:-( ... Odradis nesto malo pa write... Inace, ako kreneš, odradis boga oca, on zakuca i ode mast u propast :-(
Sent from S5
![]() |
#2252 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Svi moji FB prijatelji su oznaceni u nekom XXX videu sem mene. Eto koliki sam nejebac
![]() hahahahahhhhhhh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Pisao sam o tome na svom FB... VIRUS ! bilo je i u novinama. Kada se otvori lažna YT strana stoji poruka da moras da update-uješ Adobe flash player da bi mogao da vidiš video.. Trojanac čistokrvni. Čak i nemožeš zabraniti video.... Mislim da ovo neko treba da postavi novu temu kao obaveštenje ostalima.....
![]() |
#2254 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
O ovome pričam... pogledajte lažnu FB stranu
![]() |
#2255 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ma non stop neko nasedne na ove trikove, nista novo..... Tako je kad su ljudi radoznali i daju dozvole na facebook na gomilu aplikacije bez da citaju sta pise....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Stvarno kod kuće
![]() |
![]()
Hahahahaha pa pisalo je XXX
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uffff, drugari... Evo vidite koliko je sati dok postavljam post. Taman vam pisem pred spavanje jer sam polomljen totalno. Bio sam sa kolegom svirao momacku vecer u nekoj vikendici 10 km od Mostara, ja na Tyrosu3, a kolega pjevao.
Prostor je bio dosta mal, dakle ja sam sa Tyrosom bio namontiran 2-3 metra od stola i klupe gdje su sjedili, nisam mogao vise nazad da se maknem. Uglavnom, ekipa je pocela skakat po stolu i gurat se i dogodi se da se poveca kolicina gemista slije na desnu stranu (moju desnu) klavijature. Posljedice? Svi tasteri od boja, registracije, ots-ovi krenu da luduju i da se sami pale. Jbg, momci tek svjesni sta su napravili, pritrcavaju, brisu, izvinjavaju se. Ja i nisam uopce reagirao nervozno koliko sam inace zamisljao da mi se tako nesto dogodi. Kako smo obrisali klavijaturu imamo sta da vidimo. Pola registracija ne radi, isto tako i ots-ovi, a taster od banke za voice-ove je primio vecinu gemista, tako da je on "radio" non stop i nije se moglo nista od njega drugo odabrat od tastera. Tasteri od registracija, ost-ova i partova vidi se mokri iznutra. Mladozenja i momci se izvinjavaju i kako su svi imucniji momci, govore da nosim na servis, da ce sve da plate, a ako se ne bude moglo napravit, kupuju mi Tyros5, jer sam im jelte naglasio da Tyros3 i Tyros4 vise nema u prodaji kao novi. Uglavnom, odradili smo svirku do kraja, na kraju su su tasteri donekle radili, iako se znalo dogodit da mi se registracija promijeni u sred svirke. Zaboravih napomenut, da mi je dinamika riknula na zadnjem tonu Bb, dakle samo se culo fortissimo. Evo dosao sam kuci prije 2 sata i sve do sada sam proveo vrijeme rastavljajuci klavijaturu, skidao dirku koja je zapinjala i susio fenom. Naravno morao sam da odsarafim i skinem plocu s kontaktima, osusim fenom kontakte i naravno da povadim tastere od registracija i ots-ova i partova i da im povadim listice i njih isto tako osusim fenom jer su bili puni gemista. Sastavio, zasarafio i Bogu hvala sljakaju svi tasteri bez problema, cak i dirka ima sad full dinamiku, dakle sve je u redu i zavrsilo je nadam se odlicno. Samo mi se cini drugari moji da moji nocasnji domacini bas nece biti upoznati s tim da je sve u redu. Sto se mene tice, klavijatura je pokvarena i mora na servis ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (28.09.2014 u 05:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja to ne bih radio. Znas onu narodnu "na mostu dobijes, na cupriji izgubis"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Vredan član društva
|
![]()
1. Zar nisi nikako mogao predvidit da bi se moglo takvo nešto desit čim se penju po stolovima neposredno blizu tebe pa ih zamolit da se malo smire ili pomaknu dalje?
2. Po meni, momentalni fajront, jednom mi se desilo nešto slično, pala stolica na strujni kabel od PA2 i presjekla ga popola, naravno imam rezervne uvijek, bez obzira fajront je bio istog momenta...govorim za sebe, ne znam kakva je tvoja fešta bila, da li su ti kolege itd. manje bitno 3. To što su rekli da će ti nadoknadit sa Tyrosom 5, u većini slučajeva ostane na rekla-kazala. Sva sreća i Bog da ti sve radi kako treba... Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Uf sto to mrzim ali takav nam je ovaj je...ni posao. Ako si mislio da im kazes da je bila u servisu nisi trebao ni ovde da pises da si je sam osposobio. Moze da se sazna kad-tad neko moze povezati pricu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|