|
![]() |
#481 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Znaci moguce je pozvati ne zavisno stylove i perfomase. Dok mi ide neki ritam hocu da promenim perfomasu (boju) a da se ne menja ritam, ili da promenim ritam a da ostane perfomasa, u oba slucaja da ostane transpose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Послато са Telenor Smart Pro 2 уз помоћ Тапатока
![]() |
![]() |
#483 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Verovatno zato što se BK-5 više i bolje prodaje od BK-9 jer je jeftiniji, a BK-9 im se nagomilao na lagerima pa da se brže rasproda, nema druge logike.
![]() |
#484 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Precizniji odgovor bi bio, zato što je BK9 u startu bio precijenjen. Sada je cijena upravo onakva koliko i vrijedi, 1400 eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Upravo tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja se ne secam da je iko imao Rolanda posle stare E serije da na njoj pise made in Japan, a da je kupljen ovde kod nas. Koja je logika uvoziti iz Japana ako imas firmu koja proizvodi u Italiji???
Sto se tice cene 1400- 1600 eu je i po meni neka realna cena za BK9 u odnosu cena kvalitet,medjutim jako su cene pale i kod ostalih rolanda,tako da E80 mozes naci po oglasima za 850eu sto je malo smesno ipak je kvaliteniji od Bk9 ili pa800 i cena nebi trebala da ide ispod 1200eu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
@Sinisa,
nikad nije ni bilo Roland aranzera made in Japan. Ali fabrika u Italiji je zatvorena i pricalo se da ce Japan preuzeti proizvodnju sto se izgleda nije desilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja se izvinjavam sto smo otisli malo u off ali Roland je uvek bio Japanska firma samo sto imaju fabrike u USA,Italiji,Tajvanu... Mogao bi da se kladim da je na jednom E96 kada sam ga otvarao pisalo Made in Japan ali mozda gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
@Sinisa,
nismo valjda off, necemo sad otvarati novi topik Japan ili Italy ![]() je znalo pisati made in Spain cak ali je sigurno Roland nije jednako Roland. To bi Roland Srbija mogao bolje objasniti. Koliko je Roland Italy-Europe bio (ne)ovisan od Roland Japan tesko je reci, ali je cinjenica da su jedni isli sumom a drugi drumom. VA7 je dizajniran u Japanu npr. a ko je sastavljao razvojni tim u Italiji je isto misterija. Sve to za nas nebi bilo bitno da su napravili neki bolji aranzer poslije G1000, VA7 je bio zadnji trenutak da vide da nesto nije u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@dmmacak
Transpoze je vezan za Performansu i mislim da ne moze da se zadrzi kad menjas boje kao performanse.Mozes da menjas boje koje nisu performanse u tekucoj performansi i pri tome ostaju efekti i podesavanja iz te performanse a sa njima i transpoze. Sa midi commanderom,po do sada dostupnim informacijama mozes manipulisati jedino performansama(sto ne znaci da necemo pronaci nacin i za ritmove). E sad postoji mogucnost da upises performanse bez ritmova i performanse sa ritmovima.Na tabletu u midi commanderu bi bile sa ritmovima a na klavijaturi(favorite performanse) bez ritmova. Dakle na tabletu promenis ritam(sa njim i performansu) a na klavijaturi posle menjas boje preko favorita ili OTS(one touch) tastera. @SMusic studio Daj druze potrazi onaj bas na BK9,vazno mi je da znam da li ima da se ne palim za dzaba. Dodato: @Rudiiiii Gde si kupio BK9 i kolko si platio a ko nije tajna? Promijenjeno od Boban010 (13.07.2015 u 21:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | dmmacak (14.07.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|