|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#611 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Ponovo sam slusao i meni je opet OK.
Nije tipicno narodnjacki zamuljani ton vec zdrav otvoren -univerzalan bi rekao i to mi se svidja. Dobro mi se cuje bas gitara... Gica lijepo si ti to zapravo prezentirao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mozda sam se samo prezasitio ovakvog manira ritmova kod kogra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
![]() |
![]()
Lepo odradjeno.Posebno mi se svidja Bas gitara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.04.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Meni ovo zvuci prva liga extra nema dalje! Za neznalice i te kako se u dvojku ubacuje mol7 i mol6 iimam ea7 i ne pljujem po njemu imam i korga i tyros 5 i za one koji misle da je roland tonski najbolji varaju se tyros 5 je kralj i sad mozete slobodno da me izbacite sa foruma ako sam nekoga uvredio ah da bubanj to jest perkusije se ubacuju u mikro editu upise se midi broj perkusije mora za sve posebno mol dur i sedmicu
Dodato: Gico svaka cast na snimku jos jednom Promijenjeno od nesaB (19.05.2016 u 12:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Navedi mi primer neke pesme da i mi neznalice saznamo gde se to u kojoj dvojci ubacuje mol 7 i mol 6.
Mesas "babe i zabe". EA-7 nije u klasi Tiros 5 tako da ne treba uporedjivati ove dve klavijature pogotovo na nacin na koji ti to radis. Takvim znalcima kao sto si ti ja skidam kapu i ne zelim da ulazim u dublju raspravu.
![]() |
#616 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne znam zbog čega se opetovano spominje izbacivanja članova s foruma. Da li znate da se zadnje brisanje korisinka dogodilo prije 2,5 godine i to na vlastiti zahtjev istog? Od tada je mir na forumu, nema napetosti, a kada nekome izleti pokoja gruba i neprimjerena riječ slijedi upozorenje ili kazneni bod koji traje kratko vrijeme.
Molim sve članove da pažljivo čitaju što pišu drugi, da uvažavaju tuđa mišljenja i da ne "skaču na zadnje noge" čim netko pogriješi ili ne misli isto. Upravo ta različitost je ključ kvalitetnog napretka i otvaranja novih spoznaja. Ako se dodatno iznesu argumenti za vlastiti stav i ako se napisanim savjetom pomogne kolegama, onda mjesta poput ovoga foruma dobivaju pravi smisao. U skladu s ovim, bilo bi poželjno da @nesaB opiše "neznalicama" kako on to u dvojku ubacuje mol7 i mol6. Bilo bi dobro da @nesaband pažljivije pročita isti taj post pa će vidjeti da je krivo shvatio vezu s tim mol7 i mol6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2015
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ja sam se smirio, videcu da ubacim jos neki demo ovih dana, ako stignem...pozz drugari!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Da li neko zna da li je moguce iskljuciti da, prilikom prelaska iz varijacije u varijaciju ne svira prelaz iz naredne varijacije,nego da odsvira prelaz iz tekuce varijacije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 206 puta u 136 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Nije moguce, ideja je jedino da se iskljuci AutoFill, predje u drugi ritam gde se prvo trigeruje Intro koji je pripremljen (kao fill ili uvod).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Ako sam dobro razumeo kolegu, a da probas da prvo pritisnes tekucu variaciju i kada krene fill in onda pritisnes sledecu varijaciju....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|