|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Ko o cemu baba o ustipcima
![]() Mislila sam na Rang duso a ne na perverzije ![]()
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma i ja sam na to nislio na rang.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Cestitam svim novopecenim moderatorima, i nadam se da ce forum biti jos uspjesniji sa njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemojte o dimenzijama sada, mota mi se u glavi od NEKE dimenzije jutros.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
Eto danas idem na sajt i vidim nesto mi cudno...kad ono ja postao deo tim-a
![]()
![]() |
#16 |
Drugar foruma
|
![]()
Cestitam Ti Zastavnice Postaces I Porucnik
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne moze! Mora prvo isPodPorucnika!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
cestitke novim moderatorima
![]() |
#19 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ovim putem zelim da cestitam svim drugovima koji su postali moderatori,i da im pozelim sretan i uspjesan rad.Nadam se da su pratili rad starih moderatora i da ce samo nastaviti onako kako oni rade-fer,korektno,i za korist sviju na sajtu.
Sto se tice cinova-ja sam protiv toga ![]() Najbolje je da oni budu civilna i kulturna administracija i kao takve ja ih podrzavam. PS:I da ne zaboravim:Obavezno izmjerite pritisak,secer u krvi i masnoce odmah-a onda kontrola ponovo za sest mjeseci.Nadam se da vrijednosti istih se nece povecati ali.....nikad se ne zna. Hajde sretno vam svima bilo, Pozdrav Promijenjeno od Sejox (31.03.2008 u 18:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hvala puno svima na cestitkama,ja obecavam da cu dat sve od sebe ,da pomognem mnogima i vi nemojte nam zamjerit na nekim greskama ako se desi pa svi smo ljudi svi gresimo ....Pozdrav svima
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobrodoshli, team |
|
|