|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@dmmacak je u pravu što se tiče samplova iz prijašnjih klaviajtura, nije moguće kombinirati interne i vlastite. To ti može biti problem ali ako dođeš do toga, onda si već mnogo naučio i na konju si.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala vam ljudi, ipak sam se odlucio postedeti glavobolje i drzacu se korga. Da se ne petljam u nesto sto nemogu osposobiti za ovo vreme koje imam ispred sebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Hajde malo da se vratimo na glavobolju 😁. U svrhu savjetovanja, nikako u smislu reklame napisat ću 2 seta koja da preslušaš za Yamahu i to:
1. Sxwave set (ima 3 varijante, obični, unpluged i plus) 2. Amnezija set (a.k.a. Korg) Posjedujem ih obadva i kompatibilni su u smislu miksanja jednog s drugim (velocity riff gitara itd). Što bi Ameri rekli "Just my 2 cents" 🙂 🙂. Dodato: Što se tiče tehničkog osposobljavanja možeš Yamahu koristiti identično kao i Korga, jedino što (i, bit će uvijek zamjerka, Yamahi) ne piče na home screen-u ta 4 OTS-a (a.k.a Keyboard set) koji su na raspolaganju u trenutnom ritmu, međutim i to se dadne riješiti. Promijenjeno od korg_man (Juče u 00:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Stvar je dugogodisnje navike,dali netko zeli grijati stolicu i na kraju ti setovi su „ zakljucani“ - dodatnih par stotina €???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ha, to mu je jedino rješenje ako želi brzo izaći na, svirku sa klavijaturom. Istina je da je najbolje sjest i zagrijat stolicu, jer onda ti treba svrga par semplova i to je to. To što su setovi zaključani, po meni ne pravi nikakav problem, čak dapače. Zašto bi netko nečiji rad špreprodavao, oskvrnjivao itd. Ako ne paše ni jedan set, onda se dadne barem u Yamahi svega iz tvornice izvući, a čak ako ne ni to opet staviš semplove po svojoj volji i vozi0. Korg ništa bolje nema nega Yamaha, po meni čak i bolje rješenje tipa što se može staviti 128 setova od jednom. Time se izbjegava dodatni trošak kupovine Pa Managera i rada na njemu ili ako čak ni to onda sve pješke.
Prema tome, ako treba set da sutra izađe svirat moj savjet je kako sam gore i napisao, a kad sjedne malo sam za klavijaturu i počne raditi svoje bubnjeve, gitafe, bass itd. zaboravit će da Korg kao, firma uopće i postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Mozemo se mi ovdje dopisivati, pametovati, vaditi drugi korjen, ali covjek je odlucio😜
P.S. Iz rasprava bolje, gore, toplije, mutno…. se totalno povlacim😜 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|