|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad na is40 ubacim jedan set, kako da zadrzim neke ritmove, a kako da posle ubacim druge sa drugog seta?Jel to moguce? Imam jedan extra set, ali nemam ritam za MARSH, a drugom setu mi samo bas on i jedan begin valjaju, pa kako da ih spojim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
Tako nekako ide,malo sam vec zaboravio posto nemam vise iS35. A mozes i preko SW da "iscupas" taj ritam(Marsh) iz set-a.Posle ga samo stavis na floppi i kao "ONE" ga loadas na odredjeno mesto u klavijaturi.
Obozavam muziku,klavijature i zenske!!! Promijenjeno od kuki (12.06.2008 u 14:56 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Sve što je Kuki rekao je OK.Ja bi možda samo malo kroz primer...
Učitaš set koji ti je najbolji.User ritmovi su ti od U11-U28.Od svih user ritmova odabereš jedan koji ti nije po volji (npr.U28) a hteo bi tu da namestiš taj tvoj ritam "March".U fajlu ***.sty gde ti se nalaziritam "March" on ti je naprimer po brojem U17. Ubaciš flopy i kad hoćeš da učitaš ritam kao što Kuki reče ne odabereš "All" opciju nego opciju "ONE" i odabereš u sledećoj stranici "STY" pritiskom na tipku "+" pojavi ti se fajl ui kome ti je taj "MArch" namestiš U17---U28 kažeš OK i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ok, znaci ako imam na vise flopija ritmova koji mi odgovaraju, onda samo ih vadim jedan po jedan, ako sam dobro razumeo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Baš tako.Samo beleži gde šta učitavaš da ne bi učitao neki sty preko već upisanog .
Sretno !! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kako |
|
|