|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi,
Poslo mnogo vremena sa svirkom sa ljudima ovde u ovoj prokletoj americi, koji glume "muzicare" i neke kao pjevace, nisam zadovoljan sa skime moram raditi pa sam odlucio da uzmem pjevacicu svoju i uznju ja pjevam i sviram sam. Sta mislite na to jeli to dobra solucija i dali je teze uraditi posao posto si za klavijaturom citavu noc umjestu medju rajom kao pjevac??? Dali to iko radi ovde vec i ima iskustva takvog?? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja brate vec pet godina radim tako i niko nema zamerku na moj rad
![]()
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi care ako dobro radis bice sve i vise nego ok samo budi svestan da ce ti biti malo teze..
pozzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
samo cepaj...što manji orkestar manje glavobolje...mada i jedna pevačica je dovoljna da ti zagorča život...:-)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Prvo budi objektivan da procenis da li to sto ti pevas valja pa ako je to o.k.onda samo vozi.Sam sebe kad pratis,nema nista bolje.Ali ja recimo nisam sam sebi prosao na ispitu za pevaca.Imao bi posla da ne mogu da zivim ali brate,mekecem ko jare,jbg,tako da sam odustao od te zamisli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Eh buraz, sve više i više takvih danas ima !
Ja isto sviram i pevam, a pored toga imam i pevača koji sedi dokja to radim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Ja sam sam radio, dok sam radio, i nema nikakvih problema...
![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
eh hvala onda momci, moram uvjek da cujem vase misljenje. Sto se tice moga pjevanja jos nisam siguran dali sam tu neki pjevac ali znam da mi raja daje dobre komentare mislim od stariji ljudi, i ja njima najvise vjerujem. Hvala opet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
tako i ja vec godinama,nuzda zakon mjenja,sve sami pjevaci a da nepricamo o pjevanju,zato mic preda se pa po gasu,pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
pozzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjevac, svirac |
|
|