|
![]() |
#31 |
KRVAVI
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Banovan!
|
![]()
pa sta cekas Millane, daj covjeku ritam...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma poslao sam ja odmah, doduse nisam proveravao dal' mu je stigla....
![]()
![]() |
#34 |
Drugar foruma
|
![]()
jel vam se desilo nekad da se toliko ubijete na svirci i da vas kolega pola svirke pridrzava da vi ne bi pali
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tarzancici su najjaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma kakav pasulj, pasuljem se dobija na kvantitetu. Kvalitet dolazi od kiselog kupusa sa ovcetinom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
VRSTE GOVANA
vecina vas je imala ovakva ili slicna: . GOVNO DUH Znas da si se israo. Ima govna na toalet papiru, ali nema u solji. . TEFLONSKO GOVNO Kad se iseres, tako si cist i ti i toalet papir, da ne mozes da povjerujes. Moras da se zadubis u WC solju da se uvjeris da si uopce srao. . LjEPLJIVO GOVNO Podsjeca na vruc katran. Obrises dupe 12 puta, i jos uvek nije cisto. Na kraju gurnes papir u gace, da ih ne zamazes. Ovakvo govno ostavlja trajne tragove na WC solji. . NEODLUCNO GOVNO Taman si obrisao dupe, kad shvatas ... moraces opet. . TVRDOGLAVO GOVNO Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa. Ne izlazi sve dok ne oznojis i pocrvenis od silnog naprezanja. . GOVNO - TEG Kad se iseres, laksi si za 5 kila. . NESTRPLJIVO GOVNO Bolje bi ti bilo da si stignes do WCa u narednih 10 sekundi. Obicno promoli glavu jos pre nego sto sjednes na solju. . KING - KONG GOVNO Ovo govno je toliko veliko, da nece da potone, osim ukoliko ga ne izlomkas u sitne komadice. Ofinger je kao stvoren za to. Ovo se obicno desi u tudjoj kuci. . GOVNO KOJE VOLI DA SE KUPA Kada ovo govno padne u vodu, napravi ogroman pljusak, i obicno ti pokvasi dupe. . GOVNO - ZELJA Sjedis sav napregnut, prdnes par puta, ali govna nema. . GOVNO - ZMIJA Ovo govno je prilicno mekano, debelo kao tvoj palac, i dugacko barem pola metra. . GOVNO - PLOVAK Cak i nakon treceg pustanja vode, jos uvek pluta. Covjece! Kako da ga se otarasim? Ovo se obicno desava u tudjoj kuci. . GOVNO OD MEKSICKE HRANE Znas da ponovo mozes da jedes, kad prestane da te pece dupe. . GOVNO - KORNJACA Ovakvo govno samo uplaseno proviri iz dupeta i brzo se vrati unutra. . BUNGEE GOVNO Ovakvo govno visi neko vrijeme iz tvog dupeta, prije nego sto padne. . SPORO GOVNO Moras da sjedis na solji toliko dugo da ti se ukoce noge od struka na dole. . GOVNO - DZEK TRBOSEK Ovakvo govno se zalijepi za dlacice na dupetu, a onda ih naglo iscupa. . GOVNO SA ZURKE Ogromno govno koje iseres na zurci. Onda pustis vodu i uzasnut gledas kako nivo vode u solji lagano raste. . PRASKAVO GOVNO Govno koje izlijece u milion djelica po sekundi. Podsjeca na lavinu sa raketnim pogonom, i isprska cijelu WC solju. . VJETROVITO GOVNO Ono nastaje kada sjednes na solju, i prdis toliko dugo i jako, da ti se vise ne sere. . SRANJE Seres tako brzo, i brises dupe tako bijesno, da ti nestane toalet papira, i onda kazes: SRANJE! . GOVNO BEZ KRAJA Ovo govno curi kao ludo, i taman kad zavrsis, i pocnes da brises dupe, stomak zakrci, i jos govana pocne da ispada.
![]() |
#38 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]()
eh, brate moj, da sam barem fantom, kod mene se ili kupa ili je nestrpljivo a najgore je ljepljivo
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Banovan!
|
![]()
ej ludjace, gdje nadje sva ova govna... joj al me nasmija frajer, ne mogu da vjerujem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|