|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Sejox' Semplovane bubnjeve i koristim na pa800 i od rolanda i druge al vjeruj kad pustis isti ritam na g600 i na pa800 sa semplovanim roland bubnjem vidis da semplovi ne zvuce ni blizu kako to na rolandu radi. E sad nemora znacit da cu ja koristit g600 za svirke uz pa800 nego cisto malo experimentisem jer mi je g600 u sobi. a ako bi to radilo kako treba kupio bi vremenom modul ra800 pa bi ga i koristio na svirkama. Volim brate taj siroko-mesnato-topli .... rolandov bubanj. Budi mi pozdravljen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
za korgpa800
burazer, moras da pazis, ako ti sviras korga kad menjas performanse ili boje da ne promenis i boje drums ... znaci ti bi trebao u svakoj performansi koje imas u korgu da ubacis (da sejvujes) isti taj drumset koji TD hoce da koristi ... nadam se da si me razumeo Dodato: Citat:
uff brate sejox ... zamisli ovaj tvoj text sa tvojom slikom u jedno ... pase original ... ![]() a lepa ti i slika ... crno belo malo staromodno ali i avantgarde ... ![]() Promijenjeno od grandia (24.04.2009 u 11:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ma ja sam samo onako,cisto informativno pitao.I sve je OK.
@svirac007 Drugar samo eksperimentisi.Od toga nemozes imati stetu,nego samo neku korist i bolje znanje. @grandia Druze,i pored najbolje volje nisam uspio da shvatim,kakve veze ima tekst koji sam napisao i obicna slika na avataru. Mozda sam poceo slabije da "kontam" ali eto valjda je sve OK. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
pokusat cu jos jednom ...
zamisli da taj sa tvoje slike govorio tvoj tekst koji si pisao ... ![]() ja bi se uplasio ![]() bilo bi za holivud (jel se tako to sad pise?) a koj ti je taj na slici? ne mogu da ga prepoznam ... cak sam skinuo i naocare s nosa, reko mozda bolje vidim bez njih ... salim se druze, a ne nosim ni naocare .. mozda bi trebao ![]() ![]() pozdrav sejox |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Pa zar sam tako nesto strasno napisao....
![]() Mozda sam zaboravio postaviti neki "smajlic",jer sam teko onako pitao. A ta slika na avataru je postavljena,kad je ovaj novi forum zazivio. Bila ta slika slobodna,u ponudi i ja je "prisvojio". Ne boj se @grandia,ja sam obican covjek-ne volim ja neko pametovanje, niti konflikte. ![]() Zivio, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|