|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
pozdrav raja.imam bas pitanje o softweru sto mi slucajno jedan kolega reko da ima.kao kao da taj program loduje boje od bilo koje klavijature,kao naprimer da snimis sa download na ovoj nasoj straniici ,i da preko midi kabla sviras te boje.ja neznam o tome zato sam htjeo da upitam vas koji bolje znate,dali postoji daj program ili software kako god da se nazove.hvala unaprijed.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vec sam govorio prije, trebao si malo potrazit, imas recimo kontakt3 ti je dobar sempler, treba ti samo konverter downlodirat da mozes od tritona ucitavat semplove, nije los ni vsampler, a ako hoces od dx11 boje, imas fm7 ili fm 8, pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | kaldorei (27.04.2009) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Možeš direktno svirat i preko Awave-a ali ti je zvuk suh...bez efekata,al program trebaš najprije malo podesit.
![]() |
Favoriti |
|
|