|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Meračim ovu miksetu već neko vreme pa bih molio ako neko zna po nešto da napiše o njoj,neko iskustvo? Hvala
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Ja je imam u verziji bez procesora MPM12,jednostavno opasan mix svaka i naj manja korekcija se da cuti.
Pre nje sam imao PM1000/2 uopste se nisam pokajao sto sam presao na Saundcraft,mikrofon mi jednostavno drugacije radi,lakse je pevati. Uz ovaj mix koristim Lexiconov efekat Mx200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jel se zna cijena ove mixete, i mene interesuje?
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
MPM12 sam platio 550eur naravno novu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Promijenjeno od Vule (13.06.2009 u 13:01 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jako dobar mikser koji skoro i nema konkurencije,naravno u svoju klasu.
Jako precizna mikrofonska prtedpojacala (GB30),koje moram da napomenem mozete naci i u vecim serijama poput GB2/4.Potenciometar predpojacala reaguje na svaki milimetar, strava!Predpojacala su tako dobra da vam skoro ne treba na insertu graficki EQ.Jos ako koristite aktivne kutije,milina. Jedini mikser koji je po meni bolji,dolazi iz iste kuce: ![]() Soundcraft Spirit M-12! U sebi Ghost preamp,po meni neprevazidjena serija iz Harman korporacije. Pozdrav Fazit:MPM/MFX pun pogodak!
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
@Aleksandare ti li si
![]() koja je razlika medzu SOUNDCRAFT EFX 8 i MFX 8? u Cena je 150euro razlika ali u tehnika ne nemogu da nadzem nikakva razlika. Vidim da ima isto EPM Modell, dali je i on dobar? Pozdrav Gago |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zdravo prijatelju moj najbolji
![]() Jel si mi dobar? Na prvom pogledu identicne, zar ne? Ali nisu ![]() Imaju identicna mikrofonska predpojacala GB30,Para-EQ je potpuno isti,isti FX procesor...e sad razlika: -EFX ima samo jedan AUX Send a MFX dva.Sta znaci da pored prvog AUX sa fabrickim presetima(1 Aux Send) mozes kod EFX jos jedan eksterni procesor da ukljucis a kod MFXa dva. -MFX ima 2 Sub grupe,EFX nema -MFX posegjuje 100Hz filter,EFX ne -Kuciste MFX je bolje uradjeno,mada je to sve "kozmetika" i nema veze sa soundom. Izbaci iz EFXa efekt procesora,dobijas EPM ![]() Isto vazi i za MFX,MPM je MFX bez procesora. Veliki pozdrav druze! P.S.Pogledaj M seriju(M-8 i M-12) ![]()
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | Sokannp (05.02.2011) |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Fala Aleksandare
Na ovaj moj mixer odkazaju polako kanale tako da uskoro moram nov kupit ![]() ![]() Puno te Pozdravljam Prijatelju i cujemo se. Gago PS. ![]() ![]() Aleksandare,postavicu uskoro slike na moja stranica sto smo svirali zadnji put zajedno ![]() Cao Cao |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Hm evo sad baš gledam taj mixer i mogu reč da je jako sličan mom Behringeru...samo što je on sive boje,a čuo sam da Behringer kopira druge marke mixera...samo neznam dal je to istina.
![]() |
Favoriti |
|
|