|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ne svidja mi se pratnja, zvuce mi ko kad dvojkashi sviraju orijental :-) a decko solidno svira, nista posebno... ako je stariji snimak mozda je ovo i bilo nesto pre desetak godina, al sad mislim da je muzika malo napredovala... pogotova ta nasha juznjacka...
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolege kao sto rece ja neznam kako se vadi iz yamaha farbe ja bi rado stavio ko sta oce ali neznam kako se izvade farbe za korg sta vam treba samo recite ali za yamaha samo znam kako se prave farbe kako se ubacuje preko midi i kako se svira
![]() ![]() Dodato: @Milancheshow da mu se mozda ne zove brat pile ?? Promijenjeno od matejas87 (04.08.2009 u 14:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudi nemate potrebe da mi se izvinjavate lepo sam rekao sve je to stvar ukusa,zna se ko su tate za orijentale naravno Romi i tu nema puno diskusije,mada nemora da znaci gledao sam na youtubu neki mali mica amza iz Vranjske Banje mali bija kako svira orijentalnu tj cigansku muziku!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ovo je deki beli ciganin,on ti je svirao na bata lakiju pre nekih 5 godina mozda i jace znaci 2004,2003 godina...inace svirano je na DX100,kasnije je svirao jamahu dx11...inace koliko sam ja cuo decko je upucan u ruku i vise ne svira(bar u beogradu),a bas klavijatura je dragan tinin(yamahaV50).slusao sam ih vise puta na bata lakiju.pozdrav svima
Dodato: imao sam ja nekih snimaka od njih to je bend Laki momci,pevali su tu pepe i toma slon.meni se svidja kako deki svira,onako slatko... Promijenjeno od milanche007 (04.08.2009 u 21:47 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nishki
|
![]()
@matejas87
Ti mislis na pileta i paju......Dejanov brat je Dusan....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sinoc sam bio na Bata Lakiju i prijatno sam se iznenadio kada sam video ko svira Dejan Amos,odusevio me je kako svira i dalje svira na Yamahi dx 100 a vuce boje iz korg TR dobro se uklopio sa ostatkom ekipe odlicno zvuce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Da ne zivi taj Dejan trenutno u Vlasotincu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
![]() |
![]()
Neznam stvarno gde zivi trenutno svira u BG-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nishki
|
![]()
Dejan Amos je iz Nisa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
|
![]()
Raspitao sam se i tacno je da je Dejan Amos (Beli) iz Nisa, ali trenutno zivi u Vlasotincu, tamo ima kucu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|