|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
325a sam probao na "jen-dva" samo, nisam imao prilike da sviram na njoj. "Duvali" smo je malo da vidimo sta ce izaci i koliko jako... Na osnovu tog testa, meni 615M svira i jace i lepse. Opet kazem, nije to adekvatno uporedjenje.
A sto se tice pokrivanja prostora, to je bas individualna stvar. Za nekog ce pokriti i 300 ljudi, za nekog ni za 100 nece biti dosta. ![]() ![]() Jedno cu ti reci, gurao sam ih skoro u maximum za 40 ljudi (dve kutije) a desilo mi se da sviram za 170-80 ljudi u sali koja prima oko 400 a mozda i vise (sala ogromna) isto sa dve i zavrsio sam posao (da ne objasnjavam sta se desilo pa sam krenuo samo sa dve kutije, jbg). ![]() Tako da je to individualna stvar. Kutije jako lepo sviraju tako da snage nikad dosta, ne paraju usi, ne smetaju. Lep zvuk a snage kolko oces. ![]() Najbolje da probas ako imas mogucnost. Pozzz
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|