Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 01.10.2007, 14:43   #13
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E, a ja bih mogo napisat pravu knjigu o pizdarijama sa svirke

Jednom tako pratili zimi svadbu, Došli mi po mladenca i pratimo ga po mladu. No kako je bila magla na križanju se sreli sa drugom svadbom.
I naravno, mi tukci ošli za kolonom vozila tj za krivom svadbom. Došavši za svatovima "krive" svadbe (čak prije njihove muzike) izvadili instrumente i udri tuš, pa opleti. Čak smo i jedno par stotina kuna pokupili na harmoniku i nešto eura, kad dolazi "prava muzika". Naravno svatovi bili iznenađeni jer su mislili da ih neko časti s još jednim bendom. Došavši pravi bend, u čudu nas gleda, pita za imena mladenaca (mi naravno ko telci zujimo i blijedo gledamo, ono nemamo pojma). Kad smo skontali da smo na krivoj svadbi počeli se cerekat i valjat po podu, pokupili se ko pizde i ošli na pravu svadbu (nakon konzultacije s prvim svatom preko mobitela gdje treba doč). Izašli pred mladu taman kad je stigo i mladenac jer se je ovaj naravno vračo kući po buket za mladu jer ga je "tunto" naravno zaboravio.

Drugi puta isto tako sviramo svadbu (slavonsku), a naš pjevać (ujedno i drugi kljaver tj prateča kljava) udri po rakiji misleči da je "meka". Kad ono rakija od 20 gradi, doslovce munje i gromovi. Popio on sicher jedno litru, do litru i po te rakije. I klapa to tako do jedno ponoći, pjeva ovaj, al sve sporije. Toliko se nije nit primjetilo jer pjeva oko 60 % repertoara, a i mi smo isto malo više gucnuli. Najednom čuješ kako pada stalak s obje klavijature i naš pjevač. Ono đumbus u 3PM. Sve cvili, iz kljava se iskri, ovaj se valja ko žohar po podu. Najednom se diže, uzima mikrofon i na sav glas "Kaj je pederi ! Koji ste kurac HIK stali ? HIK, HIK !!! Maaa vozi daalje i zaurla "Niiijeeee mene duušoooo ubiiiilooooooa "
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
bruke

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije