Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 03.03.2011, 13:55   #14
hammers
Vredan član društva

hammers's Avatar

Registrovan/a dana: 25.06.2008
Mjesto: Leskovac
Downloads: 1866
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 26 puta u 22 Postova
Interesi: Audio i video tehnologije
hammers befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
hammers pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja imam vec 3 godine 2 MSI lap-topa. Sa jednim sam imao problema oko napajanja. Naime, sestra je ostavila punjac ukljucen u lap-top i tako ga stavila u torbu i krenula na put..Kad je stigla kuci, slomljena iglica unutar napajanja..Bio u garanciji, nisu priznali garanciju (logicno). Popravka bila oko 5500 dinara u Leskovcu u radnji gde je i kupljen komp. Vozali su nas jedno 2 meseca dok ga nisu sredili (navodno su ga slali negde po Vojvodini, a pouzdano znam da su nesto budzili jer napajanje nije bilo zamenjeno nego popravljano). Otad se zagrevao mnogo, ali je radio mozda godinu i vise dana...E onda je skoro crklo napajanje dok je bio prikljucen na adapter. Zamena 5900 din u glavnom MSI servisu na N. Beogradu (ljudi maksimalno poslovni i efikasni). I eno ga, sljaka kao leptir...
Na drugom nisam imao nikakav problem iako je non-stop ukljucen, jednom mi je ispao pa se malo klima monitor (naprsnula je ivica malo, to se moze srediti pa da se i ne klima opste vise).
Sve u svemu, zna se koja je namena lap-topa pa se tako i treba koristiti - kao prenosni komp. Za sve ostalo tu je desktop racunar. I tacka.
hammers je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije