Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 03.06.2011, 00:02   #12
x3meSRB
Odomaćeni član

x3meSRB's Avatar

Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
x3meSRB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Drugar mozes naci odlican pa1xpro za 1200 i elite verziju za 1300 evra, prosiris ram 200e na 96mb ako ti bas toliko znaci..... i imas kvalitetniju spravu nego pa800....
I naravno skratis stranice da izgleda kao pa2x i imas klavijaturu zbog koje neces da se plasis hoce li da stane ili ne.... jedino da je pregazis kolima.

A pusti ove sto pricaju pa800 ovo ono.... nisu oni imali muke s tom klavijaturom, i nek da Bog i da nemaju.... sto se tice kvaliteta nemoj pitati korisnike, jer ce svako hvaliti svoga konja.... nego lepo pitaj nekog ozbiljnijeg servisera sta misli o ta dva modela i samo ce da ti se kaze koju da kupis. Topli pozdrav i nadam da smo ti svi pomalo pomogli da odaberes ono sto ti treba.
Dodato:
morao sam da dodam post.... ovo za velicinu memorije, ja nisam prosirio u pocetku sam se zamlaćivao s tim... ali kad malo provedeš više vremena izvučeš samo ono što ti je najbitnije i kad sve napakuješ ostane ti čak i slobodnog mesta.... ja npr koristim sudo set kombinovan sa **** setom, ali sam maksimalno izvukao samo ono sto mi treba sa još dosta mojih semplova, i set mi je 27mb.... tako da i ako se odlučiš da proširiš pa2x sa 128 je minimalno 1900e a pa1x sa 96mb ne može da te košta više od 1500e.

Promijenjeno od x3meSRB (03.06.2011 u 00:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
x3meSRB je offline  

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije