|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Otac nacije
|
![]() Citat:
Pozdrav Sevce Prijatelju nisam ti ja carobnjak da cekam na sajtu 24h i da ispunjavam zelje a takodje i svi ostali clanovi koji su aktivni na Forumu nemaju volje kad vide da se stalno jedno te isto ponavlja i rijetko to pita za savjet. Samo jedna te ista pjesma treba mi STW ovo ono. Valjda ce doci bolja vremena pa da i od nas ima neke koristi a ne da se ne nerviramo i gubimo zivce sto bi bas u suprotnom trebalo da se desi, kad dodjemo na ovaj sajt da se nashalimo i usput dodjemo do nekih informacija koje su nam potrebne. Zasto nisam na sajtu redovno vjerovatno za to ima dobrih razloga nevezano za sve ovo sto se desava! Mnogo drugih i precih obaveza koje mi ne dozvoljavaju ni malo slobodnog vremena!!! pozz... Miodrag PS: Za sve ovo sam mnogo iznenadjen a posto nisam bio u toku nemogu nista da procijenim sta se desava,moracu sve postove da prelistam do tada drugarski pozdrav.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dajet, malo, moderatori, reda, uvedite |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|