Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 11.02.2012, 18:32   #4
irenas18
Početnik forumacije!

irenas18's Avatar

Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 2384
Uploads: 20
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
irenas18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pal je program sa kojim mozes da vidis koje ritmove imas u useru,ne i od kojih farbi je ritam sastavljen o parametrima da i ne govorim. Sto se tice wave-a on sluzi za samplove.
Vise sam mislio neki fazon kao LeLibby za tritonove klavijature.Tu kad ucitas PCG
dobijas sve informacije cak i parametre,manje vise informaciju o celoj postavci!!!
Na pr. u LeLibby-ju mozes da ucitas tritonov DRUM KIT i vidis svaki ton koji pad bubnja koristi bilo da je rom ili sample...
Ne mogu nikako da prebacim bubanj iz Dy**mix seta u pa1x pro pa sam mislio da ima koji program za PA korgove da mi ocita koji sample ide na koji ton u drumkitu (kao LeLibby)i tako sklepam taj bubanj rucno!!! Eto u tome je cela problematika XD...
Svejedno hvala na odgovorima
irenas18 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije