Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 03.02.2014, 21:10   #18
DinO74
Odomaćeni član

DinO74's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
DinO74 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DinO74 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Imam ga i ja Sale i hvala ti sto ces pokusati da potrazis. Ja vjeruj nisam nigdje nasao mada je svejedno da li je u pitanju 16.0.2. ili 16.4.2. ili bilo koji drugi StudioLive mixer. Radi se o tome da me u startu buni konfiguracija u Universal control gdje mi nijje jasna opcija "Flexible Inputs Router" u kojoj se Chapture master rutira na kanal 15/16 ili treba da se odabere Main Mix L/R. Dalje mi nije jasno sta je sa Main out-om ? Koristiti main out ili ukljuciti firewire monitor out i krenuti dalje ... U WDM setup-u outputi su mi podeseni po default na WDM 1 (Front left) > SL Ch 1 i WDM 2 (Front right) > SL Ch 2. Sve moguce varijante koje sam probao davale su rezultat "looping" signala punog distorzije i naravno da mi je jasno kao dan da nesto pogresno radim. ps.s milion puta sam htio da si odgrizem *uda zato sto engleski govorim kao Bik koji sjedi Kada ne koristim monitor out i kada idem preko Main out-a, neke stvari i mogu da uradim ali kada idem preko mon-out...tu nastaje ludnica Evo klip na kojem lik radi ono sto ja u snu ne mogu da postignem... uopste nije bitno sta on miksa bitno je to da covjek ima 16 kana iz DAW-a pod rukama (ono sto mi jedan dugo godisnji studijski muzicar ne vjeruje da je moguce )To je to sto meni treba da skontam https://www.youtube.com/watch?v=QWiTnITMzR0
DinO74 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije