|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  19.01.2015, 11:46 | #2 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 19.01.2015 Mjesto: Bijeljina 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: Korg Pa80 & Triton TR  |   

Foršpil: Bm As Bm x2  Bm----------------------- Cujem, druze, ides dole ----------------------Esm uspomene gdje me bole As---------------------- pa te molim kao Boga Ges-----(As)-Bm---- pozdravi mi nekoga Bm------Des-------- Ako pita da li pijem As--------Ges ti joj reci ne Bm------Des-------- ako pita kako mi je As----------Ges slazi dobro je Bm---------Des------------ Slazi nesto za svog druga As-----------Ges ne mora da zna Bm-------Des neka ona zivi As------------Ges--Bm kad ne mogu ja As------------------------- Ako bude s nekim, druze ----------------Esm---- baci ove moje ruze As--------------------- jos je volim, ali necu Ges--(As)----Bm---------- da pokvarim njenu srecu Ovo As sto je u zagradi se cuje samo u svakom drugom ponavljanju. | 
|   | 
| Sledeći član vam se zahvalio d0vla89 za ovaj koristan post: |  diinnoo (20.01.2015) | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |