|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Am-----G------Em-------
Ti bolje zaledi naše reči D-------------Am da ne lažemo --------G----- ti meni, ja tebi Em-----------D-------------Am sve najgore stvari kažemo ---------G6------- A ljubav nije ista Em------D--- odavno ne... Am----Em------- ima li ovde boga C Maj7/G da nam vrati sve.... Em-----Em/D-----C Maj7 (bez kvinte) Ostavi ljubav sad tu ----Em----G--------D---D/F# da ginem za tebe i nju Em-----Em/D-------C Maj7 (bez kvinte) nosi sa sobom moj lik C---D--D Sus 4------Em---D/F#---G------D ljubav je................ve----či-------ti.......žig Hm----------------- levo na strani srca Am------Em A ponos zaledi G---------------D još smo mladi to da plaćamo Am------Em a ljubav povedi G----------------D u pravo vreme kad se nađemo Am------Em Mi više nismo isti G-------D odavno ne... Am---Em-------- ima li ovde boga C Maj7/G da nam vrati sve... Em-----Em/D-----C Maj7 Ostavi ljubav sad tu ---Em--------G-----D-------Hm da ginem za tebe i nju Em-----Em/D-------C Maj7 nosi sa sobom moj lik C---D--D Sus 4------Em---D/F#---G------D ljubav je................ve----či-------ti.......žig Hm----------------- levo na strani srca Mislim da je ovako, ako sam šta omašio neka me neko ispravi ![]() Pozdrav
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|