|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.09.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 494
Uploads: 4
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7
Interesi: Medicina, muzika
![]() |
![]()
Od pre nekoliko dana sam i ja vlasnik jednog E-A7, i prezadovoljan sam, ali ima nekih sitnica koje su mi zasmetale. Nisam siguran da li su sve od ovih zamerki zapravo problemi, ili je nešto i do mene, pa sam hteo da ovo postavim u temi o E-A7 ali pošto je zaključana, može i odmah ovde, pa neka me neko ispravi ako sam nešto prevideo.
1. Što se tiče makup tools-a, lepo bi bilo da se promene odraze na style composer. Video sam da se nešto može sa opcijom freeze data, ali onda jačine instrumenta u style composer-u nisu kako treba. 2. Takođe u makeup tools-u, u micro edit-u, mislim da bi bilo pametno da reaguje na dirke na klavijaturi (kao što je to na GW-8), recimo pri promeni jednog tona, da ne moramo da okrećemo value potentiometar, već jednostavno pritisnemo odgovarajuću dirku. 3. Ne znam da li postoji mogućnost da taster numeric bude aktivan u različitim menijima (u tone edit, UDK edit, makeup tools-u), prosto zbog brzine rada. 4. Što se tiče chorus-a, mislim da delay koji može da se izabere nije iskoristljiv (bar ne za naše uslove), ili ja to ne umem da podesim kako valja ![]() 5. Možda je moj subjekativni osećaj, ili stvar vežbe, ali mislim da bi bilo dobro da postoji neka manje osetljiva varijanta od key touch low, prvenstveno zbog harmonika i sličnih instrumenta. 6. Boje/ritam se nekad pojačaju na kratko pri promeni ritma ili performansi. 7. Nisam uspeo da napravim terce sa distorzijama, jer ih klavijatura vidi kao jedan instrument, iako su na 2 uppera. Ovo bi bilo korisno možda ako se radi "power chord" na jednoj dirci, ali bi lepo bilo da postoji opcija da ih klavijatura vidi kao 2 odvojene boje, da bi mogle da se rade terce sa distorzijama. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|