|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ma ne ljutim se ja ovdje na nikoga. Stvarno ste mi svi dragi i treba kolega kolegi pomagat. Ali zamjeram većini (čast izuzecima) na ljenosti. Kad gledam na ovom forumu stalno ista imena rade, daju i pišu. A u download sekciji vidim da je poskidano više nego što je napisano. E pa ne može više tako, jer ispada da smo mi koji dajemo magarci. Ljudi pa to je netko godinama sakupljao, izrađivao, utrošio rada i znoga, opsovo milijun puta i boga i vraga.
Zato predlažem i mislim da je jedino rješenje da vas prisilimo na aktivnost. Nas 10-tak zna svak za sebe i jedan za drugog da znamo napravit te stylove, ali nisam siguran da li i vi ostali znate i da li želite. Ako ne znate, u redu. Naučit čemo vas. Ako znate, a nećete, e hebi ga onda, neću ni ja za vas trošit svoje dragocjeno vrijeme. Osim toga koji će mi qrac neki style. Imam kompletan bend i arranžman mi btw ne treba. Nisam jedini, ima nas više ovdje koji tako razmišljaju. I zato kažem, nije ovo ucjena, ovo je apel da se počne radit, a ne čekat ko kobac na gotovo. Ajde, uhvatite se posla. Što prije se uhvatite rada to čete prije dobiti materijale 8) Gorpet prijatelju, nedaj im ništa ![]() ![]() ![]() Postavi rađe neki havy metal ili techno style :twisted: Ajmo radit. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novu, prijedlog, sekciju, upload or download |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|